Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.
POWIAT daje za darmo ja mam z 80r i nic się prawie z tym nie zmieniło pyt. a gdzie jest na tym wynalazku data ważności? i strona z przedłużeniem? a gdzie jest strona przebieg służby w OSP? a gdzie przeszkolenia pożarnicze ? a gdzie posiadane odznaki i wyróżnienia ? a gdzie składki członkowskie ? a gdzie karta mundurowa ? a gdzie wyniki badań lekarskich ? a na ostatniej stronie prawa i obowiązki członka OSP tak u nas wyglądają legitymacje członkowskie , a na koniec wydaje to sekretarz a podpisuje prezes nie naczelnik
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
Dla mnie to jest głupota żeby w legitymacji wypisywać wszystkie rzeczy jak szkolenia, przebieg służby, karta umundurowania..
Legitymacja służy do potwierdzenia kim się jest z gdzie się pracuje/udziela.
Czy policjant, strażak PSP i inne służby w legitymacji mają wpisywane takie dane ??
Legitymacja powinna zaświadczać tylko o tym że należymy do danej jednostki OSP i powinna mieć zdjęcie i datę ważności.
Nauczyciele też mają legitymacje, ale nie pisze w nich do kiedy mają badania i jakiego przedmiotu uczą.
Druga sprawa że legitymacja członka OSP powinna dawać jakieś ustawowe zniżki, no ale to już inny temat.
My mamy takie legitymacje jak karta bankomatowa,kosztuje 10 zł jest tam przydział do jednostki .jak gmina czy jesteś w ksrg,i zdjęcie,ważność na stałe lub czas określony,pisz na tego meila sklep@rafmag.com dostaniesz meila zwrotnego i ustalisz co i jak.
Niagara 998 pisze:My mamy takie legitymacje jak karta bankomatowa,kosztuje 10 zł jest tam przydział do jednostki .jak gmina czy jesteś w ksrg,i zdjęcie,ważność na stałe lub czas określony,pisz na tego meila sklep@rafmag.com dostaniesz meila zwrotnego i ustalisz co i jak.
To jest normalnie śmieszne.
Taka legitymacja nie ma żadnej podstawy prawnej. Nie ma żadnej weryfikacji co do wydawania takiej legitymacji.
Każdy jeden sobie taką może kupić na Alledrogo i co ? od razu będzie strażakiem ?