OTWP
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Kontakt:
- Status: Offline
odp
heh.. wojewodztwo pomorskie...
w zeszlym roku z pomorskiego byla swietna ekipa
fotke ze strazakiem waszym nawet mam
wiesz moze czy jedzie ktos kto bral udzial w zeszlym roku?? ... to widze ze nie bedziemy ze soba konkurowac... bo ja grupa licealna... trzeci raz

Pytania
Czy moglbym prosic pytania na otwp? jalma@tlen.pl 

wiemz ze raczej nikt nie chcesie dzielic materialami na otwp ale jednak prosze jesli ktos cos ma o przesłanie na adres: korla8@wp.eu
pozdrawiam
pozdrawiam
pytanko
jakbyscie mogli to podeslijcie materiały na mój mail wieniek10@wp.pl
jakby ktoś mógł to ja bym bardzo prosiła o przesłąnie materiaów przydatnych na OTWP na www.pati.izydor@wp.pl
-
Re: OTWP
Materiały sa jak sie w google wpisze sie otwp pytania to jest mam ktores w ktorym jest 555 przydatnych pytan:)
Proponuję w pierwszej kolejności: ustawy o ochr. p.poż., o PSP. rozporządzenia: o ochr. budynków i terenów, o KSRG, warunki techniczne budowli, znajdują się na stronie sejmu. Statuty OSP i ZOSP RP. Historia ze stron internetowych PSP i ZOSP. To są podstawy. Radzę ostrożnie korzystać ze zbiorów pytań z internetu, wiele jest nieaktualnych. W oddz. woj. ZOSP można pytać o wydawnictwa ABC strazaka ochotnika, uczestnicy ostatnich elminacji centralnych uznali, że to najlepsza "kopalnia wiedzy".
Życzę sukcesów
Życzę sukcesów
Ja tez bym prosil materialy jak ktos ma na turniej wiedzy pozarniczej to moj e mail: kapsel128@poczta.fm
-
- OSP (gm., woj.): Koziegłowy, Śląskie
jak byście mogli to proszę o przesłanie materiałów na slemaski1@o2.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Sterta pytań o materiały i to pewnie chodzi wam o pytania z zeszłych lat. Wystarczy wpisać w google jest ich masa. Z pytań też troche można się nauczyć ale jednak trzeba też wziąść do ręki akty prawne, książki, regulaminy 

-
- OSP (gm., woj.): podkarpackie oleszyce
Materiały OTWP
Pilnie potrzebuje materiałów na konkurs, jeżeli ktoś ma to mój adres e-mail: piter525@op.pl z góry dzięki!!!