Brama

Ciekawostki i nowości sprzętowe oraz problemy dotyczące sprzętu używanego w Strażach Pożarnych.

Topic author
lucek998
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Brama

Post autor: lucek998 »

Witam serdecznie druhny i druhów
Z góry przeprasza że niektórym z was temat może się wydać bzdurny albo nie powinien znaleźć się na tym forum. Chodzi mi o to że w dzisiejszych czasach jest tak mase produktów i producentów że warto zaczerpnąć informacji gdzie się tylko da. W temacie chodzi mi o to że chcemy założyć w remizie 2 bramy automatyczne, segmentowe i tutaj nasze pytanie czy nie znacie na terenie województwa ŚLĄSKIEGO jakiegoś dobrego i co ważne taniego producenta takich bram z własnego doświadczenia, bo wiem że może pomóc wujek google itd. ale chodzi nam o potwierdzone z doświadczenia firmy.
Z góry dziękuje.

mapex
OSP (gm., woj.): Olszyna, dolnośląskie

Re: Brama

Post autor: mapex »

Witam. Temat ten jest dla mnie jeszcze ciepły, bo wymieniliśmy w naszej remizie 3 szt. jedna pełny automat otwierana pilotem z zewnątrz a dwie pozostałe otwierane ręcznie. Brama panelowa z jednym przeszkleniem, ciepła bo remiza ogrzewana. Ja wysłałem zapytanie do kilku firm, przyjechali przedstawiciele handlowi, pomierzyli, nagadali się że ich jest najlepsza ale to ty decydujesz. Wybrałem bramę MakroPro od firmy wiśniowski. Jesteśmy bardzo zadowoleni, super jakość, dobra cena, sam możesz zamontować jak umiesz , ale nie polecam, no i co ważne daje prace nam Polakom. Na stronie Wiśniowski znajdziesz sprzedawcę z twojego regionu i dzwoń.

Pupek

Post autor: Pupek »

Witam,
Spróbuj skontaktować się z firmą KOLBUD maja oddział w Katowicach u nas montowali i jesteśmy zadowoleni.
To jest numer do przedstawiciela z którym wszystko załatwialiśmy nazywa się Kieruzel 669993304 tylko nie pamiętam imienia.

bogdanskarbnik
OSP (gm., woj.): kielnarowa podkarpackie

Post autor: bogdanskarbnik »

Mamy zamontowaną bramę Wiśniowski i każdemu polecam .Polski wyrób nie chińczyk i cena przystępna 9 500 z montażem przez przedstawiciela.

Topic author
lucek998

Post autor: lucek998 »

Właśnie tutaj wszystko rozbija się o pieniądze, wiem że Wiśniowski to super firma (mam takie bramy w pracy) ale proporcjonalnie droga, a nie znacie jakiś tańszych firm, bo u nas jest problem że urząd nie daje nam w tym roku pieniędzy na remonty i musimy to zrobić w ramach własnych środków, a przez obecne bramy mamy straszne straty ciepła.

miro61
OSP (gm., woj.): Skrzyszów(Godów,śląskie)

Post autor: miro61 »

Kolego spróbuj w firmie GROS w Turzy śląskiej mamy te bramy w całej gminie od 15-tu lat i są super.
Adres i nr.tel. znajdziesz w internecie sami przywożą i montują w cenie.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat