Witam
Czy ktoś z forumowiczów potrafi zaprogramować radiotelefon Motorola GP 340, bo próbuje to uczynić ale jako totalnemu amatorowi nie wychodzi mi to.
Pozdrawiam
Programowanie Motorola GP 340
-
Topic author - Posty: 96
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Bożków (Nowa Ruda, dolnośląskie)
- Status: Offline
-
- OSP (gm., woj.): węgorzyno zachodniopomorsie
Re: Programowanie Motorola GP 340
znalazłem coś takiego http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic475560.html może ci pomoże.
-
Topic author - Posty: 96
- OSP (gm., woj.): Bożków (Nowa Ruda, dolnośląskie)
Witam
Chodzi mi o kontakt lub konkretną poradę jak to zrobić od osoby która już programowała.
Ja też myślałem że to bułka z masłem - wpisuje częstotliwości np. do kanału nr 1 i jest, ale się grubo pomyliłem.
Za link i zainteresowanie dziękuję.
Forum elektrody przeglądałem, osoba zielona w tym temacie raczej rady sobie sama nie da chyba że dysponuje mnóstwem czasu.
Pozdrawiam
Chodzi mi o kontakt lub konkretną poradę jak to zrobić od osoby która już programowała.
Ja też myślałem że to bułka z masłem - wpisuje częstotliwości np. do kanału nr 1 i jest, ale się grubo pomyliłem.
Za link i zainteresowanie dziękuję.
Forum elektrody przeglądałem, osoba zielona w tym temacie raczej rady sobie sama nie da chyba że dysponuje mnóstwem czasu.
Pozdrawiam
-
- OSP (gm., woj.): Jawiszowice ,małopolskie
Potrzebny jest kabel i oprogramowanie ,znajomość częstotliwości kanałów i ich mocy.
Polecam serwis ~50zł ,programowanie na poczekaniu .
Pamiętaj że:Trzeba mieć pozwolenie na urządzenie nadawczo/odbiorcze na pasma służb cywilnych.Do domu,nawet jeśli jesteś strażakiem nie polecam,namierzą z dokładnością do 5m skąd nadajesz
Polecam serwis ~50zł ,programowanie na poczekaniu .
Pamiętaj że:Trzeba mieć pozwolenie na urządzenie nadawczo/odbiorcze na pasma służb cywilnych.Do domu,nawet jeśli jesteś strażakiem nie polecam,namierzą z dokładnością do 5m skąd nadajesz
-
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
Do zaprogramowania kanału potrzebujesz kodu CTTS który posiada komenda wojewódzka lub powiatowa. Wiec najlepiej żebyś im to oddał i zrobią to za free.
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek