Oznakowanie pojazdów cywilnych
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Lokalizacja: GOSTYNIN, członek zarządu OSP Leśniewice i wspier. OSP Grabowa
- Kontakt:
- Status: Offline
JA W SWOIM SAMOCHODZIE Z PRZODU I Z TYŁU W LEWYM GÓRNYM ROGU SZYBY MAM POPROSTU WSTAWIONY MAŁY ODBLASKOWY NAPIS S T R A Ż NA CZERWONYM POLU TEN NAPIS POCHODZI OD ''BOJÓWEK'' Z OSP TO JEST TEN NAPIS NOSZONY Z PRZODU TAKI NAPIS MOŻNA DOSTAĆ W HURTOWNIACH POŻARNICZYCH LUB W BIURACH TERENOWYCH ZOSPRP (NA ZAMÓWIENIE) KOSZT JEDNEGO TO OKOŁO 2-3 ZŁOTYCH NAPRAWDĘ POLECAM. TAKI MAŁY NAPIS A ŻUCA SIĘ ODRAZU W OKO.
POZDRAWIAM DH BARTOSZ WŁODARCZYK
POZDRAWIAM DH BARTOSZ WŁODARCZYK
mine³o ju¿ trochê czasu wiêc powracam do zapomnianego tematu i pytam czy ju¿ jest jaki¶ szkic takiego logo?kolt pisze:Moja córka chodzi do pierwszej klasy ponad gimnazjalnej w ramach edukacji prowadz± dzia³alno¶æ gospodarcz± pod patronatem szko³y.
Zleci³em jej firmy opracowanie takiego logo.
Ma byæ w nim zawarty motyw heroizmu, odwagi i ko¶cio³a.
Jak opracuj± to go wam przedstawiê i wspólnie podejmiemy decyzjê.
Pozdrawiam Kolt
Micha³ Wolak
Bardzo dobry pomysł
. Popieram nie w 100% ale w 1000%. Jeżeli wymiślicie jakiś wzór to przedstawcie na Forum.
Oraz proszę o kontakt
na mieila: jacekmacalka@o2.pl
Pozdrawiam. Prezes OSP KOBYLANY

na mieila: jacekmacalka@o2.pl
Pozdrawiam. Prezes OSP KOBYLANY
Zastanawiam się, czy najprostszym rozwiązaniem nie byłaby produkcja i dystrybucja przez Związek np. Znaku Związku albo loga związku na odblaskowym tle i widocznym napisem Straż. Sprzedawać mógłby je związek poprzez swoje biura. Mam nadzieję, że chętnych byłoby wielu i trochę kasy dla związku a jednocześnie ograniczyłoby to możliwość nabycia nalepek przez "cywili".
Nie wiem czy to dobry pomysł ale oznakowanie byłoby wtedy jednolite w całej Polsce.
Nie wiem czy to dobry pomysł ale oznakowanie byłoby wtedy jednolite w całej Polsce.
a
Co do wizerunku strażaka który można otrzymać o firmy www.procom.waw.pl to musicie wiedzieć że tego znaku używają również strażacy zawodowi. Jest to w sumie reklama strony internetowej firmy, ale coś oznacza. Ja sam mam takiego strażaka na tylnej klapie bagażnika.Pozdrawiam!
Racja jest jak d... kazy ma swoją!!!
obrona cywilna
czy na znaczku identyfikacyjnym nie powinien znajdować się nalutki1/5 powierzchni znak obrony cywilnej
Ln
Extra pomysł
Trzeba będzie się zkontaktować z komendantem głównym, żeby wysłał takie najlejki OSP i PSP, ale inny kolor tła naklejek miałyby OSP, a inny PSP, żeby łatewij było rozpoznać ochotników i strażaków z PSP
-
- Status: Offline
Re: Extra pomysł
a cojesli ktos jest i ochotikiem i zawodowcem??bili111 pisze:...inny kolor tła naklejek miałyby OSP, a inny PSP, żeby łatewij było rozpoznać ochotników i strażaków z PSP
dlatego obstawial bym jednolite kolory
to dobry i iekawy pomysl tlko zbeby jeszcze przeszlo i byloby calkiem fajnie jednak pokico to lepiej skozystac z oferty tej firmy o której byla mowa wczesniej