Witam
Sprawa jest taka, że potrzebne są 4szt. ładnych hełmów (takie żeby np. warte przy grobie pełnić). Stare, nowe - obojętnie. Jeżeli ktoś miałby takie "cuś" u siebie w remizie, a niekoniecznie byłoby mu to potrzebne to proszę o kontakt - dogadamy się. Możemy też zamienić się za jakiś inny sprzęt.
A może ktoś zna jakąś firmę/rzemieślnika która sprzedaje taki hełmy?
Z góry dzięki i czekam a odzew
seligow pisze:Witam
Sprawa jest taka, że potrzebne są 4szt. ładnych hełmów (takie żeby np. warte przy grobie pełnić). Stare, nowe - obojętnie. Jeżeli ktoś miałby takie "cuś" u siebie w remizie, a niekoniecznie byłoby mu to potrzebne to proszę o kontakt - dogadamy się. Możemy też zamienić się za jakiś inny sprzęt.
A może ktoś zna jakąś firmę/rzemieślnika która sprzedaje taki hełmy?
Z góry dzięki i czekam a odzew
Znam taką firmę jakąś 280 zł/ szt , ale jak mi przysłali to rozczarowany byłem , w środku materjał i ogólnie nie dopolerowany , sam musiałem po znajomości to dopolerowa w zakładzie odlewu mosiądzu / no ale teraz jakoś wyglądają , a tak na marginesie to żeś się az późno obudził ja to załatwiłem w styczniu , A i tobie to pasują zwykłe mosiężne
Ostatnio zmieniony ndz 24 mar 2013, 18:09 przez GLM, łącznie zmieniany 1 raz.
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
Ten Kaliszak to nieporozumienie, widziałem go na żywo... http://www.pro-dom.pl/list/402.html ten jest świetny, ale pewnie cena będzie zabójcza
Ja te hełmy będę potrzebował na 24 sierpnia (30-lecie), także czasu trochę jeszcze jest.
Dzięki za pomoc
No to mnie Pan z firmy PRO-DOM sprowadził na ziemię... Ten czarny hałer (francuski) ceni się ponad osiem stów za sztukę
Ale zaproponował mi polskie złote hełmy po niecałe cztery stówki (trochę mniej boli)...
No nic, będziemy szukać dalej