Jeżeli mam ktoś do przekazania sprzęt do ratownictwa technic
-
Topic author - Posty: 4
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Chocianów Dolnośląskie
- Status: Offline
Jeżeli mam ktoś do przekazania sprzęt do ratownictwa technic
Witam Jeżeli mam ktoś do przekazania sprzęt do ratownictwa technicznego chętnie przyjmie OSP nasze OSP nie jest w KSRG ale jesteśmy często wzywani do zarżeń drogowych taj jak dzisiaj miało miejsce zostaliśmy wezwani do wypadku niestety nie posiadamy sprzętu do ratownictwa drogowego i czekaliśmy chwile na PSP może jakaś jednostka wymienia taki sprzęt chętnie przygarnie nasza OSP . Nasz burmistrz rozkłada ręce i mówi że nie mam środków finansowych na taki sprzęt
-
- OSP (gm., woj.): Bierna, Sulików, Dolnośląskie
Re: Jeżeli mam ktoś do przekazania sprzęt do ratownictwa tec
Nie chce Cię dołować, ale szansa na to, że jakaś OSP odda sprzęt wart min. 20 tysięcy jest naprawdę znikoma...
-
Co do cięcia pojazdów piłą spalinową, to sądzę że to nie jest najlepszy sposób. Osobiście bym polecał sposób jak na filmie http://www.youtube.com/watch?v=nakSPmLpWsI
podobne podnośniki znajdziesz pod hasłem podnośnik kolejowy a użyta piła to piła szablasta.
podobne podnośniki znajdziesz pod hasłem podnośnik kolejowy a użyta piła to piła szablasta.
To po co was wzywali do tego wypadku ? w celu usunięcia szkła plastiku z jezdni ? bo im oczywiscie się nie chce. A i sorbentu troche posypac i zamieśc wszystko ! A wiesz ile taki sprzęt kosztuje ? , A przeszkolenie rt jest ? i kpp ?lukasz88OSP pisze:Witam Jeżeli mam ktoś do przekazania sprzęt do ratownictwa technicznego chętnie przyjmie OSP nasze OSP nie jest w KSRG ale jesteśmy często wzywani do zarżeń drogowych taj jak dzisiaj miało miejsce zostaliśmy wezwani do wypadku niestety nie posiadamy sprzętu do ratownictwa drogowego i czekaliśmy chwile na PSP może jakaś jednostka wymienia taki sprzęt chętnie przygarnie nasza OSP . Nasz burmistrz rozkłada ręce i mówi że nie mam środków finansowych na taki sprzęt
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
nie, no prośba jest rewelacyjna.lukasz88OSP pisze:Witam Jeżeli mam ktoś do przekazania sprzęt do ratownictwa technicznego chętnie przyjmie OSP nasze OSP nie jest w KSRG ale jesteśmy często wzywani do zarżeń drogowych taj jak dzisiaj miało miejsce zostaliśmy wezwani do wypadku niestety nie posiadamy sprzętu do ratownictwa drogowego i czekaliśmy chwile na PSP może jakaś jednostka wymienia taki sprzęt chętnie przygarnie nasza OSP . Nasz burmistrz rozkłada ręce i mówi że nie mam środków finansowych na taki sprzęt

Ja też - zwracam się z prośbą do jednostek, które otrzymały nowe GBA, (a się rozmyśliły) żeby któraś przekazała...
O czym Łukasz Ty piszesz?
Taka prośba to tylko i wyłącznie do UG. I niech Wasz burmistrz nie rozkłada rąk, tylko poszuka jakiś 10-15 tysięcy złotych na używany sprzęt. Trochę firm sprzedaje lukasy, webery itp, za taką właśnie kwotę.
Twój apel jest bez sensu...