Nieaktualne
-
Topic author - Posty: 59
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Nieaktualne
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt 11 cze 2013, 19:02 przez florek998, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Sprzedam hełmy strażackie.
Ile za ten pierwszy
( na zdjęciu)
Kalisia VULKAN CV 102 M - Color? a te ostatnie zdjęcie, to tylko do muzeum / wycofane dawno/już bez certyfikatu CNBOP / chcesz ? to od jutra za darmo ci oddam bo to wycofujemy żeby nie zalegało/ i sprzedawaj po 4 stówy
a tak na marginesie to nie wiem czy znajdziesz tu klientów na czarne hełmy , czy niebieskie :?:a moze zielony tak jak napisałeś/ pewnie na to bym się skusił / trochę ekologiczny

Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
To jakie masz hełmy za darmo do wydania? to ja przyjme.GLM pisze:Ile za ten pierwszy( na zdjęciu)
Kalisia VULKAN CV 102 M - Color? a te ostatnie zdjęcie, to tylko do muzeum / wycofane dawno/już bez certyfikatu CNBOP / chcesz ? to od jutra za darmo ci oddam bo to wycofujemy żeby nie zalegało/ i sprzedawaj po 4 stówy
a tak na marginesie to nie wiem czy znajdziesz tu klientów na czarne hełmy , czy niebieskie :?:a moze zielony tak jak napisałeś/ pewnie na to bym się skusił / trochę ekologiczny
dziś będzie wiadomo, zarząd podejmie decyzje, co do wydania
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Bolków, Dolnyśląsk
GLM pisze:dziś będzie wiadomo, zarząd podejmie decyzje, co do wydania
Moja jednostka też chętnie przyjmie takie hełmy. My możemy tylko pomarzyć o lepszych.
... a ósmego dnia Bóg stworzył strażaka...
Pierwszy biały Vulcan ostatecznie za 480 zł pójdzie. Nowy nigdy nie używany..
-
- OSP (gm., woj.): Ryki, Lubelskie
Nasza jednostka również chętnie by przygarnęła takie hełmy gdyż mamy na stanie tylko orzeszki a na inne na razie nie mamy co liczyć.GLM pisze:dziś będzie wiadomo, zarząd podejmie decyzje, co do wydania
Nieaktualne
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt 11 cze 2013, 19:04 przez florek998, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- OSP (gm., woj.): Klukowo,Podlaskie
Jestem zainteresowany białymi hełmami PH5. Chciałbym wiedzieć ile sztuk ma Pan do sprzedania i czy oferta nadal aktualna.
Witam oferta nadal aktualna, mam około 25 sztuk PH5.
znalazł by się jeden taki nie zniszczony do kolekcji?florek998 pisze:Witam oferta nadal aktualna, mam około 25 sztuk PH5.
Witam posiadam nowego PH 5 białego nigdy nie używany jego cena 90 zł. DO niego 2 nowe kołnierze srebne.1Radek pisze:znalazł by się jeden taki nie zniszczony do kolekcji?florek998 pisze:Witam oferta nadal aktualna, mam około 25 sztuk PH5.
-
- OSP (gm., woj.): Wroclaw,dolnośląskie
Florek998 odezwij się do mnie na PW.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czerwony AK 10 - SPRZEDANY!