KUPIĘ ZESTAW NARZĘDZI HYDRAULICZNYCH np Holmatro
-
Topic author - Posty: 19
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
KUPIĘ ZESTAW NARZĘDZI HYDRAULICZNYCH np Holmatro
Tak jak w tytule interesuje mnie jakiś zestaw do 5 tysięcy.
-
Re: KUPIĘ ZESTAW NARZĘDZI HYDRAULICZNYCH np Holmatro
Witam posiadamy taki zestaw na sprzedaż. Szczegółowe informacje pod nr 502490038
Witam. Zapytanie nadal aktualne. 

-
Tak oferta nadal aktualna
DO 5 tyś za zestaw holmatro dziwna cena ? , za nasze daliśmy 37 z kombinaczelnik88 pisze:Tak oferta nadal aktualna
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Tylko, że chłopaki chcą kupić używany zestaw...GLM pisze:DO 5 tyś za zestaw holmatro dziwna cena ? , za nasze daliśmy 37 z kombinaczelnik88 pisze:Tak oferta nadal aktualna
wiem że nie nowy , ale co za taką kase można kupicFistach pisze:Tylko, że chłopaki chcą kupić używany zestaw...GLM pisze:DO 5 tyś za zestaw holmatro dziwna cena ? , za nasze daliśmy 37 z kombinaczelnik88 pisze:Tak oferta nadal aktualna

Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
W tej cenie mamy na sprzedaż ręczny zestaw holmatro ( pompa ręczna + nożyco-rozpieracz)
-
Chłopaki tak się składa że osoba naczelnik88 to mój kolega i razem jestesmy w tej samej jednostce...sprzedajemy holmatro w cenie 5000z do lekkiej negocjacji gdyz posiadany przez nas ten sprzęt nie ma juz legalizacji,co nie oznacza nie jej nie zdobędzie....jest sprawdzony pod względem technicznym i jest w stanie BDB, aby go miec na stanie musimy zrobić przegląd, wymienic węże, oraz wyrobic książeczkę w sumie trzeba dołożyć około 6 tyś jeszcze...także proszę darować sobie teksty typu że za taką cenę to nic uczciwego nie bedzie.....nie stać nas na legalizacje,dlatego taka cena....
-
Drodzy druhowie jesli nie znacie sytuacji to nie krytykujcie. Polakom to nigdy nie dogodzi jak za tanio to nie dobrze jak za drogo to tez zle. Sytuacja jest u nas nastepujaca. Kupiliśmy samochód z Austrii w całości za własne pieniadze i wypukaliśmy sie do zera. Chłopaki z Austrii dali nam dużo sprzętu m. in. zestaw holmatro. jak wyżej napisałem stan naszego konta na sprawy bieżące jest bardzo mały a gmina nie da nam na legalizacje ponieważ twierdzi ze nie jest on na gminie potrzebny. Wiec za co mamy zrobic ten przegląd skąd mam wziąć 5,5 tys??????. Pan z Deltaservice badał wstepnie ten sprzęt pod kątem cisnienia które było najważniejsze i stanie wizualnym. ocena była pozytywna pompa daje należyte cisnienie silnik ładnie pracuje i zagwarantował mi bezawaryjne użycie sprzetu po legalizacji na 10 lat przeglad coroczny po 550zł. W skład zestawu wchodzi pompa model 2030 nożycorozpierak model 2002 rozperak kolumnowy model 1020, no i oczywiscie 5m weży. Jezeli chcecie przyśle zdjecia sprzętu na email i wtedy oceniajcie a chętnych o kontakt ze mna 502490038. Podsumowując od gminy nie dostaniemy nic, my tez nie mamy na legalizacje, brak pieniędzy na sprawy bieżace no i po co ma mi to leżeć jak nie moge tego użyć. A jak ktos ma pieniadze to tanim kosztem bedzie miał sprzęt który bedzie pracował przez 10 lat! pozdrawiam
-
Piwo,seta no i chodzę jak rakieta !