samochód MAN
-
Topic author - Posty: 31
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Limanowa,woj.małopolskie
- Status: Offline
samochód MAN
OSP w Limanowej posiada do sprzedaży Samochód MAN 11-192 GBA 2,5/16 z 1984 roku wraz z radiostacją przewoźną, sprzętem hydraulicznym po wymianie węży, całość posiada badania i atesty cena wywoławcza 41 tyś zł . Możliwość sprzedaży oddzielnie sprzętu hydraulicznego Lancier za 14 tyś. stronia internetowa na której można zobaczyć sprzęt i hydraulikę:AUTO KOMIS LIMANOWA 34-600 LIMANOWA,UL KOŚCIUSZKI "samochody użytkowe”
e-mailem: jurek187@interia.pl
e-mailem: jurek187@interia.pl
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Re: samochód MAN
przecież jest dział giełda. po co to dublować. co to ma do sprzętu????
-
Samochód pożarniczy to niby co mundur wyjściowy a może bojowy aha pomyliłem się to NOMEX.
-
- OSP (gm., woj.): woj. małopolskie
Chłop nie rozumie jak się go prosi, znowu będzie kilka dni syfu na forum, będzie wklejał swoje ogłoszenia wszędzie gdzie popadnie: sprzęt, orkiestry, aktualności, porady prawne, szkolenia pożarnicze. Nic Fistach nie zrobisz - chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy.Fistach pisze:przecież jest dział giełda. po co to dublować. co to ma do sprzętu????
-
Słuchaj chłopie to jest strona ZOSP RP a ja jestem w tym stowarzyszeniu od przeszło 35 lat i nie mów mi co mam robić ponieważ mam interes do załatwienia i nie obraź się ale się wpieprzasz w nie swoje sprawy ,bo z mojego punktu widzenia sprawy które są na tym forum przedstawiane to sprawy w 50 % nadające się do kabaretu albo 50 % użytkowników tego forum nadaje się do kształcenia powtórnie w szkole podstawowej .
-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
Co z tego że jesteś w związku OSP od 35 lat, inni są od 60 lat , a jeszcze inni od 1 roku i WSZYSCY mamy takie same prawa więc się nie wywyższaj. Dział Sprzęt strażacki jest od tego aby mówić np. o nowościach sprzętowych w straży. A od kupowania i sprzedawania jest dział Ofert kupna/sprzedaży więc z jakiej okazji ty możesz ogłoszenie wrzucić do innego działu. Może wszyscy wszystko piszmy w aktualnościach. Może i 50% nadaje się do kabaretu ale twój post w tym dziale nadaje się tylko do kosza, twoje szczęście że nie ma admina. Ty też powinieneś iść jeszcze raz do szkoły podstawowej bo nie rozumiesz podstawowych pojęcia jak ofert sprzedaży , a sprzęt strażacki jest różnica.
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Na Twoim miejscu nie przyznawałbym się do tego, że jesteś w związku 35 lat bo to oznacza, że masz zapewne ponad 40 (lub więcej) lat a nie jesteś w stanie pojąć od czego jest giełda. Tak jak pisał Michał wiek, staż nie ma żadnego znaczenia.dh.michal pisze:Co z tego że jesteś w związku OSP od 35 lat, inni są od 60 lat , a jeszcze inni od 1 roku i WSZYSCY mamy takie same prawa więc się nie wywyższaj. Dział Sprzęt strażacki jest od tego aby mówić np. o nowościach sprzętowych w straży. A od kupowania i sprzedawania jest dział Ofert kupna/sprzedaży więc z jakiej okazji ty możesz ogłoszenie wrzucić do innego działu. Może wszyscy wszystko piszmy w aktualnościach. Może i 50% nadaje się do kabaretu ale twój post w tym dziale nadaje się tylko do kosza, twoje szczęście że nie ma admina. Ty też powinieneś iść jeszcze raz do szkoły podstawowej bo nie rozumiesz podstawowych pojęcia jak ofert sprzedaży , a sprzęt strażacki jest różnica.
Gdyby nie Twoje posty to ten % postów bez sensu byłby znacznie mniejszy. I ta arogancja, brak poszanowania pozostałych użytkowników - szok normalnie - i to od ponad 40 letniej osoby - jak Ty żyjesz w ogóle?:Oosp.limanowa pisze:Słuchaj chłopie to jest strona ZOSP RP a ja jestem w tym stowarzyszeniu od przeszło 35 lat i nie mów mi co mam robić ponieważ mam interes do załatwienia i nie obraź się ale się wpieprzasz w nie swoje sprawy ,bo z mojego punktu widzenia sprawy które są na tym forum przedstawiane to sprawy w 50 % nadające się do kabaretu albo 50 % użytkowników tego forum nadaje się do kształcenia powtórnie w szkole podstawowej .
-
- OSP (gm., woj.): MOSP Kowal gm. Kowal woj. kuj-pom
Typowy Mirek - handlarz przedsiebiorca . Tlumaczysz mowisz ale nie rozumie i jaszcze doda ze niemiec plakal jak sprzedawal. A tak nawiasem doszly mnie sluchy zeten pojazd jest nie do konca sprawny??? prawda to... i cena wysoka