samochód MAN

Ciekawostki i nowości sprzętowe oraz problemy dotyczące sprzętu używanego w Strażach Pożarnych.

Topic author
osp.limanowa
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Limanowa,woj.małopolskie
Status: Offline

samochód MAN

Post autor: osp.limanowa »

OSP w Limanowej posiada do sprzedaży Samochód MAN 11-192 GBA 2,5/16 z 1984 roku wraz z radiostacją przewoźną, sprzętem hydraulicznym po wymianie węży, całość posiada badania i atesty cena wywoławcza 41 tyś zł . Możliwość sprzedaży oddzielnie sprzętu hydraulicznego Lancier za 14 tyś. stronia internetowa na której można zobaczyć sprzęt i hydraulikę:AUTO KOMIS LIMANOWA 34-600 LIMANOWA,UL KOŚCIUSZKI "samochody użytkowe”
e-mailem: jurek187@interia.pl

Fistach
OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska

Re: samochód MAN

Post autor: Fistach »

przecież jest dział giełda. po co to dublować. co to ma do sprzętu????

Topic author
osp.limanowa

Samochód pożarniczy to niby co mundur wyjściowy a może bojowy aha pomyliłem się to NOMEX.

Sernik
OSP (gm., woj.): woj. małopolskie

Post autor: Sernik »

Fistach pisze:przecież jest dział giełda. po co to dublować. co to ma do sprzętu????
Chłop nie rozumie jak się go prosi, znowu będzie kilka dni syfu na forum, będzie wklejał swoje ogłoszenia wszędzie gdzie popadnie: sprzęt, orkiestry, aktualności, porady prawne, szkolenia pożarnicze. Nic Fistach nie zrobisz - chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy.

Topic author
osp.limanowa

Słuchaj chłopie to jest strona ZOSP RP a ja jestem w tym stowarzyszeniu od przeszło 35 lat i nie mów mi co mam robić ponieważ mam interes do załatwienia i nie obraź się ale się wpieprzasz w nie swoje sprawy ,bo z mojego punktu widzenia sprawy które są na tym forum przedstawiane to sprawy w 50 % nadające się do kabaretu albo 50 % użytkowników tego forum nadaje się do kształcenia powtórnie w szkole podstawowej .

dh.michal
OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
Kontakt:

Post autor: dh.michal »

Co z tego że jesteś w związku OSP od 35 lat, inni są od 60 lat , a jeszcze inni od 1 roku i WSZYSCY mamy takie same prawa więc się nie wywyższaj. Dział Sprzęt strażacki jest od tego aby mówić np. o nowościach sprzętowych w straży. A od kupowania i sprzedawania jest dział Ofert kupna/sprzedaży więc z jakiej okazji ty możesz ogłoszenie wrzucić do innego działu. Może wszyscy wszystko piszmy w aktualnościach. Może i 50% nadaje się do kabaretu ale twój post w tym dziale nadaje się tylko do kosza, twoje szczęście że nie ma admina. Ty też powinieneś iść jeszcze raz do szkoły podstawowej bo nie rozumiesz podstawowych pojęcia jak ofert sprzedaży , a sprzęt strażacki jest różnica.
„Idę tam,skąd wszyscy inni uciekają w obawie przed śmiercią”

http://www.osp.wies-zebry.pl

zajec

Post autor: zajec »

Fistach
OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska

Post autor: Fistach »

dh.michal pisze:Co z tego że jesteś w związku OSP od 35 lat, inni są od 60 lat , a jeszcze inni od 1 roku i WSZYSCY mamy takie same prawa więc się nie wywyższaj. Dział Sprzęt strażacki jest od tego aby mówić np. o nowościach sprzętowych w straży. A od kupowania i sprzedawania jest dział Ofert kupna/sprzedaży więc z jakiej okazji ty możesz ogłoszenie wrzucić do innego działu. Może wszyscy wszystko piszmy w aktualnościach. Może i 50% nadaje się do kabaretu ale twój post w tym dziale nadaje się tylko do kosza, twoje szczęście że nie ma admina. Ty też powinieneś iść jeszcze raz do szkoły podstawowej bo nie rozumiesz podstawowych pojęcia jak ofert sprzedaży , a sprzęt strażacki jest różnica.
Na Twoim miejscu nie przyznawałbym się do tego, że jesteś w związku 35 lat bo to oznacza, że masz zapewne ponad 40 (lub więcej) lat a nie jesteś w stanie pojąć od czego jest giełda. Tak jak pisał Michał wiek, staż nie ma żadnego znaczenia.
osp.limanowa pisze:Słuchaj chłopie to jest strona ZOSP RP a ja jestem w tym stowarzyszeniu od przeszło 35 lat i nie mów mi co mam robić ponieważ mam interes do załatwienia i nie obraź się ale się wpieprzasz w nie swoje sprawy ,bo z mojego punktu widzenia sprawy które są na tym forum przedstawiane to sprawy w 50 % nadające się do kabaretu albo 50 % użytkowników tego forum nadaje się do kształcenia powtórnie w szkole podstawowej .
Gdyby nie Twoje posty to ten % postów bez sensu byłby znacznie mniejszy. I ta arogancja, brak poszanowania pozostałych użytkowników - szok normalnie - i to od ponad 40 letniej osoby - jak Ty żyjesz w ogóle?:O

bobson
OSP (gm., woj.): MOSP Kowal gm. Kowal woj. kuj-pom

Post autor: bobson »

Typowy Mirek - handlarz przedsiebiorca . Tlumaczysz mowisz ale nie rozumie i jaszcze doda ze niemiec plakal jak sprzedawal. A tak nawiasem doszly mnie sluchy zeten pojazd jest nie do konca sprawny??? prawda to... i cena wysoka
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat