Programowanie radiostacji

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
krystiano99
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Radłów Opolskie
Status: Offline

Re: Programowanie radiostacji

Post autor: krystiano99 »

Tylko powiedzcie mi dlaczego człowiek który siedzi przy telefonie w Oddziale Wojewódzkim ZOSPRP w Opolu nie potrafi mi powiedzieć gdzie mogę tą radiostację zaprogramować.Powiedział tylko że do września u nich nie ma możliwości bo nie ma tego technika który się tym zajmuje.Kiedy zapytałem to gdzie to mogę zrobić powiedział mi że on nie wie.
marcin_op pisze: W KM PSP na Głogowskiej jest Wydział Techniczny i tam ci to zrobią bez problemu - oczywiście jeśli chodzi że to radio dla OSP z powiatu opolskiego. Bo jak chcesz prywatnie to....
Radio dla OSP ale nie powiat opolski tylko oleski czy KM PSP na Głogowskiej zrobią mi dla oleskiego powiatu?
marcin_op pisze: Aaaa jak masz blizej na budowlanych to w KW PSP też jest wydział techniczny i też Ci to zrobią...
No ale widzisz gosciu z Oddziału Wojewódzkiego ZOSPRP mi powiedział ze do września nie ma szans u nich a odział ten znajduje się przecież w KW PSP w jednym budynki chyba nie? Jeśli się myle to mnie popraw.

marcin_op

Post autor: marcin_op »

Chłopie - mylisz pojęcia.
na Budowlanych w Opolu są 2 instytucje (w tych samych budynkach, pod tym samym adresem)
1. Komenda Wojewódzka Państwowej Straży Pożarnej
2. Związek Ochotniczych Straży Pożarnych.

Ty masz się zwrócić do Komendy Wojewódzkiej PSP na ulicy Budowlanych, a nie do ZOSPRP.
Wcale mnie nie dziwie że w ZOSPRP ci nie powiedział, bo mi na żadne pytania jeszcze nigdy nie odpowiedzieli.

Tak, znajdują sie w jednym budynku ale to są 2 różne instytucje i mimo że Wydział Techniczny jest obok ZOSPRP to chyba siebie nawzajem nie lubią i nie wspłlpracują.

Topic author
krystiano99
OSP (gm., woj.): Radłów Opolskie

Post autor: krystiano99 »

Przecież nic nie pomyliłem dobrze napisałem.
Czyli będę dzwonić do KW PSP i ich pytać.
Tylko nie rozumiem dlaczego ten pan ze Związku OSP nie mógł mnie o tym poinformować i chyba masz racje muszą się rzeczywiście nie lubić.
Ciekawi mnie dlaczego u nas w Powiatowej PSP tez nam powiedzieli ze w Opolu na razie tego nie robią bo technik na urlopie.
Ale zadzwonię do tej KW PSP i wszystkiego sie dowiem.

majken

Post autor: majken »

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat