Eliminacje do zawodów powiatowych
-
Topic author - Posty: 12
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Trzebosz, gm.Bojanowo, woj. wielkopolskie
- Status: Offline
Eliminacje do zawodów powiatowych
Witam szanowną strażacką brać,
Mam takie pytanie. Otóż w tym roku organizowane są zawody powiatowe OSP, do których przeprowadza się wcześniej eliminacje w zawodach gminnych. U nas sytuacja wygląda tak
Rok 2012
I m-ce OSP A
II m-ce OSP B
Rok 2013
I m-ce OSP A
II m-ce OSP C
Bez wątpienia na zawody powiatowe pojedzie OSP A, a która drużyna powinna jechać jako druga? Bo różne wersje słyszałem że i B i C. Więc teraz nie bardzo wiem, która wersja jest prawdziwa.
Mam takie pytanie. Otóż w tym roku organizowane są zawody powiatowe OSP, do których przeprowadza się wcześniej eliminacje w zawodach gminnych. U nas sytuacja wygląda tak
Rok 2012
I m-ce OSP A
II m-ce OSP B
Rok 2013
I m-ce OSP A
II m-ce OSP C
Bez wątpienia na zawody powiatowe pojedzie OSP A, a która drużyna powinna jechać jako druga? Bo różne wersje słyszałem że i B i C. Więc teraz nie bardzo wiem, która wersja jest prawdziwa.
-
- OSP (gm., woj.): Olsztynek, warmińsko-mazurskie
Re: Eliminacje do zawodów powiatowych
Trzymam kciuki za Was wszystkich, drodzy Strażacy, Wy to potraficie zadbać o rozrywkę 

-
- OSP (gm., woj.): województwo Śląskie
Tylko drużyna A, chyba, że mistrzem powiatu jest drużyna A to powinna jechać również drużyna C
-
Topic author - Posty: 12
- OSP (gm., woj.): Trzebosz, gm.Bojanowo, woj. wielkopolskie
Tylko, że u nas w zawodach powiatowych biorą udział po 2 drużyny z każdej gminy (mam na myśli kategorię seniorów). W zeszłym roku i w tym roku wygrała drużyna A, więc głowię się, która drużyna pojedzie jako ta druga.
U nas była taka sama sytuacja i pojechała tylko jedna drużyna (A)
-
- Kontakt:
rok 2013 jest rokiem zawodów eliminacyjnych wyższego szczebla, wystarczy regulamin przeczytać.
Dlatego u mnie robimy zawody gminne co 2 lata