Wiek kursu podstawowego
-
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Jonkowo, Warmińsko - Mazurskie
- Status: Offline
Wiek kursu podstawowego
W tym temacie chciałbym podać dyskusji bardzo nurtujący mnie temat. Jakie jest wasze zdanie na temat wieku rozpoczącia kursu podstawowego OSP? Obecnie aby rozpocząć kurs należy mieć skończone 18 lat. Czy nie lepiej byłoby wprowadzić zasady podobne jak na prawo jazdy? Wdniu egzaminu być pełnolletnim? Albo i wprowadzić możliwość skończenia kursu przed ukończeniem 18 roku życia?
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Re: Wiek kursu podstawowego
Było wałkowane nie raz na forum. tu znajdziesz odpowiedź
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
aby nie wałkować tematu jak wyżej kolega napisał ,a ze względu że nasza profesja jest ciężka i trudna moim zdaniem osoba robiąca kurs podstawowy powinna mieć ukończone 18
-
Dziękuję Wam, rozwieliście moje wszystkie wątpliwości 

-
- OSP (gm., woj.): Wilamowice, woj. śląskie
Zgadzam się, to jest próg, który powinien być spełniony.ospglinik pisze:a ze względu że nasza profesja jest ciężka i trudna moim zdaniem osoba robiąca kurs podstawowy powinna mieć ukończone 18
w trakcie trwania kursu (przed egzaminem) są zajęcia praktyczne, aby do nich przystąpić należy mieć ważne badania lekarskie i ubezpieczenie, aby to mieć trzeba mieć skończone 18 lat więc.... wszystko się zazębia i jest wymagane 18 lat.
Nie chcę myśleć co by było gdyby kandydat podczas kursu miał jakiś wypadek przy sprzęcie a nie miał badań i ubezpieczenia.
gra nie warta ryzyka.
Nie chcę myśleć co by było gdyby kandydat podczas kursu miał jakiś wypadek przy sprzęcie a nie miał badań i ubezpieczenia.
gra nie warta ryzyka.
-
- OSP (gm., woj.): Radocza, woj, małopolskie
czyli jedno wynika z drugiego, tak czy siak pełnoletniość jest wymagana.marcin_op pisze:w trakcie trwania kursu (przed egzaminem) są zajęcia praktyczne, aby do nich przystąpić należy mieć ważne badania lekarskie i ubezpieczenie, aby to mieć trzeba mieć skończone 18 lat więc.... wszystko się zazębia i jest wymagane 18 lat.
Dobrze pan pisze, badania i ubezpieczenie to podstawa, chyba nikt nie miałby ochoty ryzykować. Strzeżonego Pan Bóg strzeże.
-
- OSP (gm., woj.): 3454356463534534643
- Kontakt:
Moje wątpliwości także rozwialiście. Dzięki
Dobrze wiedzieć bo sam myślałem właśnie o tym kursie