Poza tematem. Wielka prośba o pomoc w badaniu
- 
				Lemon23
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Poza tematem. Wielka prośba o pomoc w badaniu
Jestem studentką 5 roku psychologii na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Aktualnie przeprowadzam badania do pracy magisterskiej dotyczącej krzywdzenia osób starszych w rodzinie. Jest to temat niezgłębiony, choć badań odnoszących się do sytuacji innych członków rodzin jest bez liku. 
Piszę z gorącą prośbą o wzięcie udziału w moim badaniu, które polega na wypełnieniu 3 krótkich kwestionariuszy. Jest ono w pełni anonimowe, co oznacza, iż tożsamość odpowiadającego nie może być zidentyfikowana. Pytania nie odnoszą się również do sytuacji rodzinnej odpowiadającego, ale do sytuacji osób starszych w ich rodzinach w ogóle. W badaniu nie ma złych, ani dobrych odpowiedzi, dlatego też zachęcam od odpowiadania zgodnie z własnym przekonaniem.
Link do ankiety: docs.google.com/forms/d/1vDX11E5Hb4icKpVNiRGyxu-V2CUIR_acyNSDUt6K-Eo/viewform
Dziękuję za każdą wypełnioną ankietę!

Piszę z gorącą prośbą o wzięcie udziału w moim badaniu, które polega na wypełnieniu 3 krótkich kwestionariuszy. Jest ono w pełni anonimowe, co oznacza, iż tożsamość odpowiadającego nie może być zidentyfikowana. Pytania nie odnoszą się również do sytuacji rodzinnej odpowiadającego, ale do sytuacji osób starszych w ich rodzinach w ogóle. W badaniu nie ma złych, ani dobrych odpowiedzi, dlatego też zachęcam od odpowiadania zgodnie z własnym przekonaniem.
Link do ankiety: docs.google.com/forms/d/1vDX11E5Hb4icKpVNiRGyxu-V2CUIR_acyNSDUt6K-Eo/viewform
Dziękuję za każdą wypełnioną ankietę!
Re: Poza tematem. Wielka prośba o pomoc w badaniu
Wypełniona 
Mam nadzieję, że pomogłem

Mam nadzieję, że pomogłem

Poszło  mam nadzieje  ze moj glos się przyda
 mam nadzieje  ze moj glos się przyda 

Wypełnione. Powodzenia w pisaniu pracy!