artur_wyszonki pisze:GLM pisze:Odgrzewanie starych tematów po roku " ja też tak myśle" ja też tak uważam itd. i po co to ?

Przemaglowany temat na rózne możliwe sposoby
Kolego GLM, chyba nie umiesz czytać dat. Użytkownik twinturbo podpiął się pod istniejący temat, a fistach i bobson odpowiedzieli mu prawidłowo na pytanie. Odgrzewanie starych tematów nie jest tak denerwujące jak zabawa w moderatora i chęć wykazania się jak największą wiedzą praktycznie w każdym temacie...
O CHO cho cho , ale mi dowaliłeś " wiedzą praktycznie w kazdym temacie " , a własie mam wiedzę , bo jestem w straży od 80 roku i w zarządzie też , no to co ? coś w tym złego ? cofnij się kolego na poprzednią strone to zobaczysz daty i zrozumiesz że jest odgrzany , tu już wszystko było prawie napisane , nie założy ktoś ciekawego tematu tylko doklepuje rużne demagogie i wywody , Nie dawno dało się zauważyc że kilku nowych użytkowników własie tak odgrzewało wszystko po koleji jak leci , czy stare czy nowe pisał gdzie popadnie . Temat założony 11 sty 2013, 21:54 , odgrzany i odtąd podtrzymywany z nudów żeby nie wystygł środa, 25 wrz 2013, 08:26