Jeśli można wiedzieć to gdzie zakupiliście tą nową ssawną ? i jakiej jest firmy ? Czy to jest może ta jasno-zielona na filmiku ?tobirox93 pisze:No nasze ssawno skręca się idealnie. Jak widać na filmiku 2 ssawna jest nowa i rok temu trzeba było ją piłować, trwa to długo i jest bardzo żmudne... ważne żeby nie przesadzić bo kły są potem tak cienkie że po prostu się łamią. Skoro wy do tej pory nic nie robiliście z kłami to będziecie musieli piłować obie ssawne. Powodzenia xD
Węże ssawne
- 
				dana879

- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Węże ssawne
- 
				tobirox93

- OSP (gm., woj.): Wojska Tworóg Śląskie
Tak ta jasno-zielona jest nowa ale gdzie ją zakupili i z jakiej firmy to nie wiem, jak się dowiem to dam znać, ale myślę że to bez znaczenia, wszystko jeden szajs...dana879 pisze:Jeśli można wiedzieć to gdzie zakupiliście tą nową ssawną ? i jakiej jest firmy ? Czy to jest może ta jasno-zielona na filmiku ?tobirox93 pisze:No nasze ssawno skręca się idealnie. Jak widać na filmiku 2 ssawna jest nowa i rok temu trzeba było ją piłować, trwa to długo i jest bardzo żmudne... ważne żeby nie przesadzić bo kły są potem tak cienkie że po prostu się łamią. Skoro wy do tej pory nic nie robiliście z kłami to będziecie musieli piłować obie ssawne. Powodzenia xD
tobirox93 Mam jeszcze taką jedną prośbę  jakbyś kiedyś miał możliwość, to przy okazji zrób zdjęcie dla łączeń węży
 jakbyś kiedyś miał możliwość, to przy okazji zrób zdjęcie dla łączeń węży  Chętnie bym się przyjrzał do jakiego stopnia u was są one spiłowane
 Chętnie bym się przyjrzał do jakiego stopnia u was są one spiłowane  Oczywiście jeżeli to nie problem
 Oczywiście jeżeli to nie problem 

jakbyś kiedyś miał możliwość, to przy okazji zrób zdjęcie dla łączeń węży
 jakbyś kiedyś miał możliwość, to przy okazji zrób zdjęcie dla łączeń węży  Chętnie bym się przyjrzał do jakiego stopnia u was są one spiłowane
 Chętnie bym się przyjrzał do jakiego stopnia u was są one spiłowane  Oczywiście jeżeli to nie problem
 Oczywiście jeżeli to nie problem 
- 
				tobirox93

- OSP (gm., woj.): Wojska Tworóg Śląskie
spoko xD

Mnie jak narazie interesuje tylko sklep i nazwa producenta odnośnie tej nowej ssawnej więc jak będziesz coś już wiedział to napisz  Pozdro
 Pozdro

Pozdro
 Pozdro- 

mario-1306

- OSP (gm., woj.): Złożeniec gmina Pilica
my kupiliśmy węze w firmie mały strażak, tu link jak spinamy ssawną http://youtu.be/gfPKqnKe_pM

no z tego co widać na filmiku u was też ledwo co one się dokręcają :/ Mamy taki sam problem :/

- 

mario-1306

- OSP (gm., woj.): Złożeniec gmina Pilica
spinają sie dobrze tylko w czasie treningu jedziemy bez smaru, aby było trudniej.

- 
				naczelnikospmrocza

- OSP (gm., woj.): Mrocza , kujawsko-pomorskie
Dobych węży nie trzeba piować .my mamy dobre i nie piłujemy robimy czasy koło 33 jak widac na filmikach zamieszczonych przeze mnie . do tej pory mieliśmy małego strażaka i spiłowanie nawet o 1 mm powodowało rozstrzelnienie węży i dłuższe ssanie , mam przyrżad którym mogę zmierzyć czy węże są szczelne , wiem że nie każdego stać na dobre węże ale pomimo tego odradzam piłowanie . to tylko moje skrone zdanie nie wytyczna .