Samochód z PSP
- 
				ospTopola
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Topola Swiętokrzyskie
- Status: Offline
Samochód z PSP
Witam, temat wałkowany od wielu lat i z góry piszę że wiele stron o tym przeczytałem ale Mianowicie chodzi mi o pozyskanie samochodu z PSP.Nasza jednostka nie należy do ksrg ale posiadamy stara 244 i volkswagena transportera t4 którego pozyskalismy w 2008r z policji.Nasz star jest z roku 1979 i właśnie o niego chodzi.Chcielibyśmy pozyskać coś nowszego na jego miejsce a doszły nas słuchy że  PSP w naszej okolicy będzie wymieniać samochód na nowszy.Dodam że pobliska jednostka ksrg ma dostać nowy samochód także ksrg nie bierzemy pod uwage.Jeśli chodzi o gmine koszty utrzymania nie stanowiły by problemu.A teraz przejdę do sedna sprawy, prosiłbym o jakiś gotowy wzór albo dobre podpowiedzi od was abym mógł w miarę dobrze napisać ten wniosek swoje propozycję proszę kierować na pw lub e-mail OSPTopola1916@wp.pl.Dodam że planuje wybrać się do psp i porozmawiać o tym . Proszę o nie pisanie komentarzy że szukanie nie boli albo że musimy się sami męczyc bo gotowca nam nikt nie da.Napomnę że pisalismy wiele wniosków do fundacji o czym świadczy pozyskana darowina na 2tys.w celu zakupu paliw.Ale sprawa o samochód jest większej wagi.Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za styl pisania oraz błędy. 

- 
				XCerber

- OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
Re: Samochód z PSP
a przerobic ten wniosek co do policji po t4 poszedl? przerobic i bedzie:)

- 
				ospTopola
 Topic author
hoho kolego kto to pamięta to było w 2008 

- 
				XCerber

- OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
dlatego ja wszystkie wnioski ktore wychodza od nas trzymam na komputerze  o samochod nie pisalismy nigdzie wiec nie poratuje
 o samochod nie pisalismy nigdzie wiec nie poratuje

o samochod nie pisalismy nigdzie wiec nie poratuje
 o samochod nie pisalismy nigdzie wiec nie poratuje- 
				ospTopola
 Topic author
Aa szkoda  Ale może znajdzie sie dobra osoba co mi podpowie
 Ale może znajdzie sie dobra osoba co mi podpowie  

Przyjacielu Drogi:)
Wniosków to możesz pisać setki, aż Ci ręka uschnie albo klawiatura się rozleci i nic z tego nie będzie jak poprostu nie pojedziesz do nich i sie nie dowiesz czy macie szanse dostac to auto. Jeśli masz jakieś kontakty polityczne w starostwie to je uruchom , jeśli nie to je zdobądź. Sorki , jestem reaistą i wiem jak takie sprawy są tam załatwiane........ Chętnych na auto na pewno dużo i sam wniosek ładnie napisany nie pomoże.
jak macie w okolicy jakiegos posla, senatora to tez idz do niego niech Ci poprze.
powodzenia

Wniosków to możesz pisać setki, aż Ci ręka uschnie albo klawiatura się rozleci i nic z tego nie będzie jak poprostu nie pojedziesz do nich i sie nie dowiesz czy macie szanse dostac to auto. Jeśli masz jakieś kontakty polityczne w starostwie to je uruchom , jeśli nie to je zdobądź. Sorki , jestem reaistą i wiem jak takie sprawy są tam załatwiane........ Chętnych na auto na pewno dużo i sam wniosek ładnie napisany nie pomoże.
jak macie w okolicy jakiegos posla, senatora to tez idz do niego niech Ci poprze.
powodzenia

- 
				ospTopola
 Topic author
Aaaa dziękuję za rady w sumie nie pomyślałem o tym zobacze co da sie zrobić:P dziekuję i pozdrawiam