prezent
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: prezent
Czapka fajna, a tak na poważnie to ja bym kupił dobry perfum. Możesz jej kupic jaką koszule nocną.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Gmina Hanna w woj Lubelskim
A co myślicie o prezencie w postaci takiej złotej monety bulionowej?
Jest to bez wątpienia kosztowny prezent. Stanowią doskonałą lokatę kapitału. W krajach europy zachodniej jest to bardzo modny sposób na oszczędzanie lokowanie pieniędzy. Moda ta coraz częściej pojawia się również nad Wisłą.
Jest to bez wątpienia kosztowny prezent. Stanowią doskonałą lokatę kapitału. W krajach europy zachodniej jest to bardzo modny sposób na oszczędzanie lokowanie pieniędzy. Moda ta coraz częściej pojawia się również nad Wisłą.
Myślę, że to całkiem udany pomysł na prezent:)
Właśnie, temat prezentów aktualny, bo zbliżają się święta. Wątek co prawda nie był o tych świątecznych podarunkach, ale nie chciałam zakładać specjalnie nowego. Niebawem mamy Wigilię w pracy i muszę wybrać coś na prezent dla swoich dwóch koleżanek
. Myślicie, że herbata byłaby odpowiednia? Oczywiście nie taka zwykła, ale jakaś lepsza gatunkowo, w zdobionym opakowaniu, jakiejś kolorowej puszce na przykład, którą będą mogły postawić sobie jako ozdobę w kuchni. Tak sobie pomyślałam, że taki prezent może być fajny, a i przy okazji coś dobrego dla zdrowia: http://www.herbata.info/herbata-i-zdrowie/. Jak myślicie?

Myślę że jeśli to ma być dla kobiety to najlepiej biżuterię. Chyba, że dobry perfum.
-
- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Kobiety na pewno będą zadowolone z ubrań. Może nie każda lubi sukienki z cekinami, ale sukienki w ogóle - jak najbardziej.
Jak co postanowiłeś i wybrałeś ? Kupiłeś już prezent dla dziewczyny ? Jestem ciekaw, bo sam muszę coś kupić Ona obchodzi niebawem urodziny.
Moją dziewczynę najbardziej by ucieszyła dobra miniwieża, bo oczywiście ostatnio jej najlepsza koleżanka kupiła sobie taki sprzęt, więc Kasia też od razu też musi taką mieć
. Z drugiej strony wcale jej się nie dziwię, bo jednak dobrej jakości sprzęt muzyczny to podstawa, gdy ktoś naprawdę lubi słuchać muzyki i robi to często. Ja sam bym taką chciał 

Najlepszy i trafiony prezent to biżuteria, dobry perfum. Możesz pomyśleć też o koszuli nocnej.
Często w Apart można znaleźć bardzo fajne promocje na biżuterię
Apart, Kruk, Yes. Biżuteria tam wcale nie jest aż tak droga i moim zdaniem można sobie spokojnie pozwolić na kupno czegoś.mwedkarz pisze:Często w Apart można znaleźć bardzo fajne promocje na biżuterię
To fakt, biżuteria to klasyka, a może jakiś karnecik do np. SPA? 

Karnet do SPA to według mnie świetny i trafiony pomysł. Mnie sie bardzo podoba.
Z mężem od roku dogadaliśmy się co do prezentu urodzinowego, chcemy skoczyć ze spadochronem, oczywiście w tandemie. 

Najlepsze plecaki turystyczne