Serdecznie witam!
- 
				janekweg
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Serdecznie witam!
Witam wszelkich forumowiczów. Założyłem tu konto, żeby móc pogadać z kilkoma osobami, jakich posty widziałem już wcześniej. Interesuję się sportem, motoryzacją i komputerami. Zamieszkuję blisko stolicy. Tyle informacji o mnie! Mam cichą nadzieję, że zostanę tu na dłużej oraz razem będziemy prowadzić interesujące informacje na rozmaite tematy. Uwielbiam pisać na forach, jednak nie ubóstwiam, gdy ktoś z poważnej rozmowy robi żarty lub ewentualnie po prostu zapisuje nie na temat. Na wielu forach tak było, wobec tego mam nadzieję, że tutaj będzie trochę lepiej.

- 
				kasiareszke

- OSP (gm., woj.): dsjdsfjhgkjdfhgkjfdhjkfdg
Ciepło witam!
Witamy z uśmiechem na forum oraz serdecznie zapraszamy do pisania postów. Nie powinieneś się martwić - tutaj dominuje kultura i netykieta, którą każdy przestrzega. Staramy się, żeby forum działało jak najprawidłowiej, więc nie musisz niepokoić się o posty nie na temat bądź inne tego rodzaju przykre niespodzianki. Miło nam, że przystąpiłeś do grona internautów - mam cichą nadzieję, że pozostaniesz tu na dłużej i będziesz dzielił się swoimi spostrzeżeniami z pozostałymi użytkownikami. Nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić Cię do dalszego pisania oraz komentowania istniejących już postów.

- 
				Wolinskee

- OSP (gm., woj.): Myszyniec, Mazowieckie
Re: Serdecznie witam!
To i ja się przywitam cześć wszystkim mam na imię Artur i jestem nowym użytkownikiem, mam nadzieję, że mnie miło przyjmiecie:)

również się przyłączam do powitań 

witam Cię serdecznie.. tez jestem nowy, a mam na imię Tomek. 

hej  jestem żoną strażaka więc znam ten zawód od każdej strony
 jestem żoną strażaka więc znam ten zawód od każdej strony  czy są tu jakieś inne kobiety Panów strażaków
 czy są tu jakieś inne kobiety Panów strażaków  ?
 ?

jestem żoną strażaka więc znam ten zawód od każdej strony
 jestem żoną strażaka więc znam ten zawód od każdej strony  czy są tu jakieś inne kobiety Panów strażaków
 czy są tu jakieś inne kobiety Panów strażaków  ?
 ?____________________________________________________________________________
https://ozdoby.pl/
- 
				marcy

- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Jasne, witamy na forum