znalazłem przed chwilą te wyniki ale widzę że mnie ubiegłeś więc juz chyba nie ma wątpliwości kto wygra krajowe
. Lądek na dzis dzień jest moim faworytem
Po łącznym czasie jaki uzyskali czyli 85,3 sek widać, że obrona tytułu jest całkiem realna ale zobaczymy w rzeczywistości jak będzie Jestem tylko ciekaw wyników po sztafecie i bojówce jaki uzyskali a chętnie zobaczyłbym to na video Myślę, że mogli nawet zbliżyć się do wyniku OSP Raszowa (Zawody Wojewódzkie - Olesno 2015 - 30,59 sek)
Chłopcy z Lądku wykręcili taki czas właśnie na Tohatsu, zrobili ćwiczenie bojowe perfekcyjnie i za to nalezą im sie Gratulacje!! Dopracowali każdy szczegół do tego dyspozycja dnia i jest wynik. Pozdrawiamy
W dniach 12 i 13 września 2015 roku w Szczawnicy - Jaworkach woj. małopolskie odbędzie się III Ogólnopolska Olimpiada Sportowo-Pożarnicza Strażaków OSP. W zawodach uczestniczą zespoły OSP z całego kraju. W ciągu dwóch dni, bez wcześniejszych eliminacji, 5-osobowe drużyny strażackie na arenie sportowej będą miały do pokonania różne przeszkody i zadania do zaliczenia. Klasyfikacja startujących drużyn jest z podziałem na druhów, druhny i zespoły mieszane tj. składające się z druhen i druhów. W przypadku trudności ze skompletowaniem przez daną jednostkę OSP pełnego składu, można zgłosić drużynę składającą się z zawodników z kilku jednostek OSP np. reprezentację miejscowości, gminy lub powiatu. Wiek uczestniczących w zawodach druhów i druhen od 18 lat wzwyż. Dopuszczamy do startu 2 zawodników w drużynie z danej jednostki OSP w wieku od 16 lat.
Serdecznie zapraszamy strażaków i kibiców wraz z rodzinami na imprezę sportową, podczas której nie zabraknie sportowych emocji, ale również świetnej zabawy oraz dodatkowych atrakcji.