Dla żony
-
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Dla żony
Nie masz pomysłu na prezent dla żony? Jeśli lubi dbać o siebie i używa różnego rodzaju kremów, zrób z nią mały wywiad i zamów dla niej idealne serum, które zregeneruje skórę na jej twarzy i doda witalności, jędrności. U nas znajdziesz mnóstwo takich produktów jak http://dermomedica.pl/p/hydra-b5-serum
Re: Dla żony
Raczej nie chciałabym, żeby mój mężczyzna wybierał mi krem do cery. Miałabym jednak obawy co do tego czy będzie mi odpowiadać.
-
- OSP (gm., woj.): ostrów wielkopolskie
- Kontakt:
perfumy i tylko dobre perfumy 

moja żona od roku bardzo ciężko pracuje, ja miałem wypadek i muszę być w domu, też nie mogę za wiele robić. Chciałem ją odciążyć jeśli chodzi o obowiązki i postanowiłem wynająć profesjonalne usługi porządkowe , nawet nie wiecie jak bardzo się cieszyła... 

Oryginalnym prezentem może być masażer do stóp lub coś w tym stylu. Zestawy kosmetyków też zawsze się przydają
Ile niewypowiedzianych słów przepadło na zawsze. A może ważniejsze były od tych wszystkich wypowiedzianych
-
- OSP (gm., woj.): OSP Laski gm. Izabelin woj. mazowieckie
Biżuteria zawsze w cenie
Ja wiem jakie moja żona lubi zapachy więc czasami kupię jej krem (np. na imieniny)

-
- OSP (gm., woj.): śląskzabrzezabrze
Dla mojej zony najlepszym prezentem są dobre czekoladki i książka. Czekoladki nie problem, ale książki Dziennik o-błędnik nigdzie nie mogę dostać. A właśnie na tą książkę żona poluje. Poczytałem opinie i wiem, że książka mówi o dylematach życiowych bohaterki. Czyli typowo pozycja dla kobiet.
Ja tam preferuję prezenty w formie wspólnych aktywności - wizyta w kinie, teatrze, filharmonii, restauracji... Jeżeli coś jej się podoba to sama może sobie kupić. Jedyny niechybiony prezent dla mojej żony to kwiaty.
Można pomyśleć o wynajeciu kogoś, kto posprząta za nią w domu
Odkurzy, pozmywa, czy też zajmie się myciem okien 

Bardzo sprytne. Tylko nie każda kobieta lubi, jak jej się ktoś po domu "plącze".
-
- OSP (gm., woj.): Katowice, Śląskie
To kiepskim mężem trzeba być jak się nei wie co żonie kupić...
Myślę, że żadna żona nie pogardzi też dobrej jakości zabiegiem kosmetycznym
. Swojej zafundowałem ostatnio Regen - system ujędrniania skóry w http://spaprzemysl.pl. Od dawna planowała się na niego wybrać, więc jej trochę w tym pomogłem 

Kup przy kolejnej okazji wraz z organizerem na biżuterię gustowny naszyjnik. Będzie żonka zadowolona 

Świetny pomysł. Pewnie wiele osób z niego skorzysta!
Mężczyzna to czyn, kobieta to istnienie.