W co zainwestować pieniadze
-
Topic author - Posty: 169
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
- Status: Offline
W co zainwestować pieniadze
Czy mógłby mi ktoś poradzić w co mógłbym zainwestować 10 tys złotych, które udało mi się oszczędzić? Chciałbym jakoś pomnożyć swoje oszczędności, a totalnie nie mam pomysły w co mógłbym zainwestować...
-
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
Re: W co zainwestować pieniadze
Nie jest to duża suma pieniędzy. Nie sądzę aby można było ją w jakiś sensowny sposób pomnożyć. Możesz się zastanowić nad lokatą ale nie zarobisz dużo bo obecnie lokaty są bardzo nisko oprocentowane.totak pisze:Czy mógłby mi ktoś poradzić w co mógłbym zainwestować 10 tys złotych, które udało mi się oszczędzić? Chciałbym jakoś pomnożyć swoje oszczędności, a totalnie nie mam pomysły w co mógłbym zainwestować...
Może zastanów się nad inwestycją w srebro? Zerknij sobie tutaj: http://denarius.pl/ - jest to mennica, możesz sobie zobaczyć jakie są obecne ceny złota oraz srebra.
-
- OSP (gm., woj.): Gdańsk - Zachód
- Kontakt:
Jeśli masz odrobinę oleju w głowie i nie jest Ci obca statystyka to GPW. Ja bez żadnego doświadczenia - tylko trochę matematyki - mam ~10% zysku w tym roku.
-
- OSP (gm., woj.): zachodniopomorskie
Są jakieś korzystnie oprocentowane lokaty?
Gratuluję odwagi.. ja wolę trzymać pieniądze nieoprocentowane w tych niepewnych czasach.
Gdybym miał więcej to pewnie bym zainwestował w nieruchomości.
Gdybym miał więcej to pewnie bym zainwestował w nieruchomości.
-
- OSP (gm., woj.): ochotnicza straż pożarna osuchowa nowa
10tys to w cale nie duża kwota aby inwestować. Ale od czegoś trzeba zacząć. No co prawda, przestałem już się bawić w inwestycje, ale na otwarcie małej firmy + dofinansowanie i powinno się udać 

Nie ufaj wrogowi, choćby się nisko kłaniał i najłagodniej przemawiał. Pamiętaj, iż łuk, choć napięty, śmierć niesie.
-
- OSP (gm., woj.): Miłkowice, Dolnośląskie
- Kontakt:
Przy obecnych cenach inwestycja w grunty wydaje się być pewniakiem.
To prawda, zwłaszcza w grunty rolne, których cena zakupu jest obecnie całkiem korzystna dla inwestora. Warto wykorzystać czas przed zmianami, bo nowe przepisy nieco maja utrudnić handel gruntami rolnymi. Spokojnie można zacząć inwestycję z http://www.grunttozysk.pl/ - już od 500 zł miesięcznie, w atrakcyjnej lokalizacji i pod nadzorem doświadczonych osób z grupy Saveinvest. Taka długoterminowa inwestycja to idealne zabezpieczenie przyszłości. Możesz zyskać np. poprzez przekształcenie działek w budowlane.
-
- OSP (gm., woj.): zachodniopomorskie
Tylko na tym to trzeba się znać.
Zainwestuj w biznes, może transport by ci pasował. Poznaj w transportcie drogowym wady i zalety i ocenisz, czy ci pasuje. Ostatnio tanie paliwo i mój znajomy nie narzeka. Ma jeden ciągnik i jeździ w dużej firmie.
-
- Kontakt:
W tym momencie to chyba dobrą inwestycją jest złoto 

3zuch, też jestem za tym, by inwestować pieniądze w biznes, zwłaszcza w transport albo handel towarami zza granicy. To się opłaca. Poznajcie zalety transportu samolotem. To najszybsza jego forma, a co za tym idzie - generująca szybkie zyski.
-
- Kontakt:
Ja ostatnio kupiłam w Leśnym Zakątku w Bialymstoku. Tam sprzedaje Piątkowski Development jakbyś był zainteresowany
bardzo duże mieszkania, mniej niż 100 m2 nie było wiec dla ludzi szukajacych przestrzeni idealne 

-
- OSP (gm., woj.): Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Ja na start potrzebowałem 13 tys. w tej chwili biznes to dla mnie dodatkowa pensja bo pracuje również na etacie, pewnie za 5 tys. też bym zaczął to samo. Najważniejsze to nie popełniać błędów jak ktoś dopiero zaczyna to sporo ciekawych artykułów jak otworzyć własny biznes znajdziecie tutaj - http://wiktorprzedsiebiorczy.pl/ pamiętajcie, że lepiej zacząć odrobinę później, ale dobrze przygotowanym.