Dobry producent, ale ja od pewnego czasu takie rzeczy typowo kosmetyczne do samochdou kupuje głównie z lakiery24 ze względu na cenę, która często bije nawet allegro co jest rzadkie obecnie. Farba do zacisków którą kupiłem przed świętami coś takiego - http://lakiery24.com/lakiery-do-zacisko ... ratis.html - jeszcze stoi i czeka na użycie, ale póki co nie ma kiedy.3zuch pisze:Ostatnimi czasy oprócz części do samochodów, dołączyłem do zakupów internetowych, kosmetyki samochodowe. Trzeba na wiosnę odnowić lakier i usunąć rysy, przy okazji zamówiłem również spray K2 do deski rozdzielczej.
kupowanie wszystkiego przez internet
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Toruń, Kujawsko-Pomorskie
- Status: Offline
Re: kupowanie wszystkiego przez interet
Re: kupowanie wszystkiego przez internet
Nie widzę nic w tym złego. Zwykle w internecie jest dużo taniej.
O duszo, co będziesz czuła, kiedy opuścisz ten świat?
-
- OSP (gm., woj.): śląskzabrzezabrze
Lubie zakupy przez internet i nie widzę w tym nic złego. A i przyznaję się nie cierpię biegania po sklepach. teraz np szukam coś dla żony i wiem że to ma być ładna gustowna bielizna. Dotarłem tu http://www.e-lady.pl/ Bardzo dobry wybór i już znalazłem kilka kompletów które mi się podobają. A wyobraźcie sobie, że biegam po sklepach z damską bielizna, ale by był śmiech na sali.
Ja w sumie bieliznę też zamawiam w internecie. Mam o wiele większy wybór wtedy.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Kwidzyn woj. pomorskie
Ja też masę rzeczy kupuję w necie, dla mnie jest to przede wszystkim oszczędność czasu, ale też można sporo zaoszczędzić. co więcej, w internecie mozna znaleźć przedmioty, których raczej nie dostaniemy w sklepach stacjonarnych
ostatnio natrafiłam na sklep zajmujący się sprzedażą konopii, uwierzycie? ;D http://www.centralseedbank.pl

-
Jest to lenistwo, nie da się ukryć. Należy jednak pamiętać, że to także oszczędność czasu.
Ja kupuję większość rzeczy przez internet, głównie dlatego że jest bardzo tanio. Ostatnio np. upolowałam plastry do usuwania wąsika za pół ceny. Poza tym, wolę kupować online, ponieważ nie muszę wychodzić z domu, nie muszę czekać w kolejkach oraz niemuszę się użerać z natrętnymi ekspedientkami.. 

Ja już chyba wszystko kupuję przez internet. Tak jest dla mnie szybciej i wygodniej przede wszystkim.
-
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
Ja kupuję głównie sprzęty. Jest o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych. Poza tym są porównywarki takie jak skąpiec czy ceneo tak wiec można zorientować się w cenie praktycnie każdego sprzętu. Wiele razy już na przykład robiłem zakupy w sklepie rtv Euro agd. Można tam zamówić coś przez internet z odbiorem w stacjonarnym sklepie. Dzięki temu będziecie widzieli jak dana rzecz wygląda w rzeczywistości. Sam na początku wole sobie sprzęt obejrzeć.
Poza tym Euro daje możliwość kupowania sprzętu na raty.Jak dla mnie mega plus.
Poza tym Euro daje możliwość kupowania sprzętu na raty.Jak dla mnie mega plus.
Ja tez kupuje przez Internet ale ze sklepow internetowych. Jest to bezpieczne.
U sytego jagnięcia ogon jest twardy, u głodnego wołu nawet rogi są miękkie.
-
Kupując przez neta warto korzystać z zaufanych sprzedawców lub sklepów internetowych. Jest tanio i bezpiecznie.
Ostrożność powinna iść w parze z odwagą.
Można jeszcze kupować transfer na ściaganie z sieci. Dosłownie wszystko.
Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem a szaleństwem.
kupowanie w sieci jest po pierwsze bardzo wygodne, no i najcześciej też tańsze - choc nie ma reguły, dla mnie plus jest za to że nie trzeba latać po galerii czy sklepach
Ja kupuję wszystko przez internet, nawet takie rzeczy jak narzędzia elektryczne. Jest najzwyczajniej taniej niż w sklepach, bez kolejek
-
Przez Internet można kupić sporo rzeczy na przykład soczewki kontaktowe. W sieci jest większy wybór i zazwyczaj lepsze ceny. Weźmy takie soczewki dwutygodniowe. W dodatku wszystko dostarczone pod drzwi. Wystarczy tylko znać swoją wadę wzroku i rodzaj soczewek i nie widzę przeszkód.
Ostatnio zmieniony ndz 14 cze 2020, 19:27 przez ewelina795, łącznie zmieniany 1 raz.