Ceny nad Bałtykiem
-
Topic author - Posty: 3
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Ceny nad Bałtykiem
Hej
Wszyscy mowia ze wakacje za granica sa w takiej samej cenie jak nasze morze.
Bedac w bulgarii i turcji placilem 220-270/dzien.
Przeszukujac oferty w Karwii za naprawde niezly standard wychodzi 75zl/dzien/osobe. Ale z wlasnym wyzywieniem choc majac kuchenke to nie problem.
Rozumiem ze pogoda gorsza ale czy jest w tym wiecej minusow?
Wszyscy mowia ze wakacje za granica sa w takiej samej cenie jak nasze morze.
Bedac w bulgarii i turcji placilem 220-270/dzien.
Przeszukujac oferty w Karwii za naprawde niezly standard wychodzi 75zl/dzien/osobe. Ale z wlasnym wyzywieniem choc majac kuchenke to nie problem.
Rozumiem ze pogoda gorsza ale czy jest w tym wiecej minusow?
Re: Ceny nad Bałtykiem
Pomysłow na taki weekendowy wyjazd może być bardzo wiele. My z dziewczyną też lubimy sobie zrobić czasem takie weekendowe wyjazdy. W tym roku we wrześniu pogoda zdecydowanie dopisuje i zastanawiamy się nad wyjazdem nad morze. Akurat znalazłem ciekawą ofertę pensjonatu http://www.kaszubianka.com.pl/ w Ustroniu Morskim, pokoje z widokiem na morze bardzo nas zachęcają.
Ostatnio zmieniony pn 21 lis 2016, 16:26 przez redsia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
Wszystko zależy od tego jak się szuka
Średnio 100 złotych płacimy w okolicach Kołobrzegu.
-
- OSP (gm., woj.): gmina chełm województwo lubelskie
Ja również jestem tego samego zdania. Wypoczywałem w Grecji, w Hiszpanii. Może i jest tanio jak złapie sie last minute ale jak sie ma określony okres na urlop i nie ma mozliwości zwolnienia się jak spotka się dobrą okazję to pozostaje rezerwacja z wyprzedzeniem.
W zeszłym roku wypoczywaliśmy z rodziną w Polsce. W tym roku również zostajemy w kraju. Jestem zdania,że u nas również jest sporo ciekawych miejsc, które można zwiedzić. Polecam przejrzeć sobie szczególnie noclegi w Ustce:
http://www.e-wczasy.pl/noclegi,ustka
Jedna z ciekawszych miejscowości ze świetną plaża.
W zeszłym roku wypoczywaliśmy z rodziną w Polsce. W tym roku również zostajemy w kraju. Jestem zdania,że u nas również jest sporo ciekawych miejsc, które można zwiedzić. Polecam przejrzeć sobie szczególnie noclegi w Ustce:
http://www.e-wczasy.pl/noclegi,ustka
Jedna z ciekawszych miejscowości ze świetną plaża.
Usta tez mi się podoba, promenada na której zawsze coś się dzieje w muszli.
Nad Bałtykiem zawsze było i będzie drogo, ale z tym trzeba się liczyć, zwłaszcza w okresie wakacyjnym, kiedy ceny podskakują znacząco w górę.
Wakacje za granicą mogą być tanie, jeśli wybierze się tańszy środek transportu, np. jeżeli chcecie spędzić wakacje na Wyspach, np. w Szkocji to polecam wam wybrać firmę Astrans Przewozy - zajmują się przewozem osób do Wielkiej Brytanii. Warto odwiedzić te rejony, nie należą do gorących ale za to mają setki przepięknych zabytków.
Zmieniło się odkąd powstały markety i mają normalne ceny.mazurek pisze:Nad Bałtykiem zawsze było i będzie drogo, ale z tym trzeba się liczyć, zwłaszcza w okresie wakacyjnym, kiedy ceny podskakują znacząco w górę.
Może i prawda, dawno nie byłam nad morzem, więc mogło się coś zmienić, ale z drugiej strony nie każdy będąc nad morzem chodzi tylko do marketów, a puby, kawiarenki czy inne tego typu rzeczy pewnie mają niezłe ceny.
Sprawdź ten ośrodek wypoczynkowy koło Mielna. Nie jest jakoś super drogo.
Wszędzie można znaleźć ciekawe oferty, tylko należy poszukać. Nad polskim morzem też może być tanio. My w tamtym roku płaciliśmy cos koło 60 zł za pokój, plus jedzenie w swoim zakresie. Więc nie uważam, żeby to było dużo. Oczywiście za dodatkowe rozrywki trzeba było płacić więcej, ale to już chyba wszędzie tak jest. Jak się chcemy pobawić, to musimy ponieś wcześniej koszty.
Oczy są po to, by patrzeć; dusza jest po to, by pragnąć.
Drogo mogłoby być tylko, żeby standard był wyższy.