Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.
--------------------------------------------------------------------------------
Również bradzo proszę o przesłanie formularza. Z góry dziękuję
e-mail arekosp@interia.pl
MAM pytanie jak wyglada sprawa pozyskania tej torby moja jednostka wysłała taki wniosek w zeszlym roku i jak narazie bez odpowiedzi. Jak ktos ma jakies namiary gdzie trzeba sie udac w celu dowiedzenia sie czegos na ten temat prosze o podesłanie informacji na marcinczapski@interia.pl . dzienki
A ja właśnie wczoraj (10XII) odebrałem torbę R-1, przekazaną przez KRUS - Oddział Regionalny w Częstochowie - Placówka terenowa w Lublińcu. Wniosek złożyliśmy w marcu br, więc trochę to trwało, ale traktujemy to jak prezent na święta. Druhowie próbujcie do skutku.
(Na marginesie - już wczoraj o godz.22 torba była używana w wypadku drogowym). KRUS-owi jeszcze raz serdecznie dziękujemy.
Druhowie mam pytanie czy jest jeszcze możliwość pozyskania torby
PSP-R1 od KRUSu?, jeśli tak to prosił bym o przesłanie mi wniosków o takie pozyskanie i wszelkich rad i wskazówek odnośnie tej sprawy. Z góry dziękuje.
To ja pragnę poinformować:
Wniosek złożyliśmy w połowie roku 2006, odpowiedź była odmowna, to znaczy torba przypadła innej jednostce, w 2007 roku nie składaliśmy wniosku tym większe było nasze zaskoczenie gdy okazało się w listopadzie roku 2007 że torba została nam przez KRUS przyznana na podstawie wniosku sprzed 2 lat. Przekazanie w najbliższym miesiącu na zebraniu walnym. Jak już będę wiedział czy to OSP R0 czy może PSP R1 to dam znać bo na razie słyszałem różne wersje więc lepiej przekonać sie na własne oczy. Pozdrawiam