Wasze ulubione czekolady
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Wasze ulubione czekolady
Ja jako takiej czekolady nie mogę zbytnio jeść, ze względów zdrowotnych, ale od czasu do czasu sobie pozwalam na odrobinę szaleństwa, a wtedy zdecydowanie sięgam po czekolady gorzkie.
ta z okienkiem - nussbaiser, mniam mniam moja ulubionamolley pisze:Milka, Alpen Gold, i ta z okienkiem. Najlpesze.
Uwielbiam wiele czekolad. Najlepsza jest biała.
Słońce i gwiazdy należą nie tylko do bogaczy.
Polecam fińską czekolade "Salmiaki" z firmy Fazera. Oryginalny smak lukrecji 

Moje portfolio: Fotograf na ślub
Najbardziej lubię Milkę z nadzieniem karmelowym. To się tak fajnie rozpływa w ustach... Mmm.
-
-
- OSP (gm., woj.): Straż Pożarna Łódź - Sikawa
Milka - mniam, mniam, mniam... 

Schogetten to faktycznie bardzo dobra czekolada. Chociaż ja wolę chyba milkę.
-
- OSP (gm., woj.): lubelskie, chełm, chełm
Ja chyba nie potrafiłbym zrezygnować z czekolady. Nawet jak byłem na diecie jakieś pół roku temu to pozwalałem sobie na kosteczkę czy dwie raz dziennie. No po prostu nie miałem tak silnej woli. Karmellove jest faktycznie smaczna chociaż wole ciemne czekolady. Świetna jest czekolada z wafelkami i orzeszkami Bajeczna Wedla:

Lubie cukierki, czekolada jest również świetna. Najczęściej jednak kupuję tradycyjną czekoladę mleczną Wedla . Najlepsza ze wszystkich.

Lubie cukierki, czekolada jest również świetna. Najczęściej jednak kupuję tradycyjną czekoladę mleczną Wedla . Najlepsza ze wszystkich.
-
- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Ja uwielbiam Milkę w każdej postaci.
uwielbiam Milkę i Lindta
-
- OSP (gm., woj.): kujawsko-pomorskie
Nic nie przebije milki z oreo <3 najlepsza czekolada na świecie!
-
- OSP (gm., woj.): węgorzyno zachodniopomorsie
poczytajcie sobie skład czekolad, to zobaczycie że milki i alpen gold i inne tego typu czekoladki to więcej mają chemii i innych dodatków niż czekolady. niby reklamują że czekolada gorzka a czekolady tam 35%a reszta to dodatki. nie ma to jak nasze polskie czekolady. nawet wedel nie jest już
pod polskim kapitałem. oczywiście są dobre czekolady. zawsze jak kupuję to czytam skład. obecnie lubię WAWELA.
pod polskim kapitałem. oczywiście są dobre czekolady. zawsze jak kupuję to czytam skład. obecnie lubię WAWELA.
Ja najbardziej lubię takie czekolady, które nie mają jakoś specjalnie dużo cukru. To zdecydowanie jest najlepsze. Warto to ogarnąć.