Jakie łóżko z pojemnikiem na pościel?
-
Topic author - Posty: 3
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Jakie łóżko z pojemnikiem na pościel?
Cześć.
Poszukuję sprawdzonego łóżka z pojemnikiem na pościel. Czy jesteście w stanie coś doradzić w tym obszarze tematycznym? Jakieś łóżka z pojemnikiem znalazłem np. tutaj ale może dalibyście radę doradzić coś od siebie w tym zakresie?
Poszukuję sprawdzonego łóżka z pojemnikiem na pościel. Czy jesteście w stanie coś doradzić w tym obszarze tematycznym? Jakieś łóżka z pojemnikiem znalazłem np. tutaj ale może dalibyście radę doradzić coś od siebie w tym zakresie?
Jeżeli skrzywdzona kobieta się uśmiecha wobec krzywdziciela, to albo nie ma wstydu, albo jest pewna, że się dobrze zemścić potrafi.
Re: Jakie łóżko z pojemnikiem na pościel?
Rama to jedno a materac drugie i materac jest bardziej ważny niż rama.
Rame wybierałam pod wzgledem wyglądu i ceny jaka dysponowałam.
o ,a ja znalazłam bez stelaża i bez materaca za 838zł z BRW,do tego komoda 539zł i szafki nocne 159zł/sztuka
materac 1200zł wychwalany w zdobył 89pkt/100(polecił mi go na wizażu znawca )
no i stelaż 670zł
mam już wybraną i zamówioną(jutro zamawiam meble) prawie całą sypialnię.teraz tylko kolor ścian muszę wybrać
Rame wybierałam pod wzgledem wyglądu i ceny jaka dysponowałam.
o ,a ja znalazłam bez stelaża i bez materaca za 838zł z BRW,do tego komoda 539zł i szafki nocne 159zł/sztuka
materac 1200zł wychwalany w zdobył 89pkt/100(polecił mi go na wizażu znawca )
no i stelaż 670zł
mam już wybraną i zamówioną(jutro zamawiam meble) prawie całą sypialnię.teraz tylko kolor ścian muszę wybrać
Nam rame robi stolarz, na zamowienie, gdyz chcemy specjalny zaglowek do wygodnego czytania. Natomiast materace zamawiamy dwa. Jeden dla TZ, drugi dla mnie. Dlaczego? Gdyz ja mam chory kregoslup i dla mnie musi byc inny. My na rame wydajemy okolo 1000zl natomiast na materace wydajemy razem wziete ponad 3tys. Ponoc lozko do spania to najwazniejsza rzecz, w koncu on ma bardzo duzy wplyw na nasze "rusztowanie", ktore ma nam sluzyc w koncu na dziesiatki lat.
-
- OSP (gm., woj.): OSP (Kępno, wielkopolskie)
Ciekawe łóżka znajdziesz w sklepie http://martimeble.pl/3-lozka-do-sypialni W dziale łóżka do sypialni jest wiele propozycji, tylko czy są z pojemnikiem na pościel to trzeba dopytać.
-
- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Ja mam właśnie takie łóżko z pojemnikiem na pościel, trzeba mieć gdzie ją chować. Zresztą zobaczcie jakie łóżko do sypialni wybrać na Homebook.pl. Ja tam znalazłam istotne porady.
-
- OSP (gm., woj.): Straż Pożarna Łódź - Sikawa
Mam takie łóżko, ale z pojemnika na pościel zrobiła się szafa na ciuchy
:D:D:D

Zajrzyj tutaj: inspiracje do domu. Z pewnością znajdziesz tam wiele ciekawych propozycji 

Mnie najbardziej podobają się łóżka tapicerowane. Mają ten swój szyk i elegancki klimat. Teraz jest co prawda moda na rustykalny, czy skandynawski wystrój ale do mnie on kompletnie nie przemawia.
-
- OSP (gm., woj.): Straż Pożarna Łódź - Sikawa
Ja robiłam takie łóżko u stolarza. W sumie kupiłam ramę łóżka, a dorobiłam schowek... Efekt jest taki, że trzymam tam wszystko oprócz pościeli 

Ja rozważałam łóżko z pojemnikiem ale ostatecznie zdecydowałam się na ramę z materacem. Teraz jestem właśnie na kupnie materaca. Dobra ofertę ma firma Hevea https://heveamaterace.pl/materac-lateksowy/ . Chce kupić właśnie taki lateksowy materac, bo jest idealny dla alergików (nie dopuszcza do rozwoju drobnoustrojów) . Myślę, że to lepszy wybór niż tradycyjne łóżko czy kanapa.
-
A dużo płaciłaś za takie łóżko?pansiulek pisze:Ja robiłam takie łóżko u stolarza. W sumie kupiłam ramę łóżka, a dorobiłam schowek... Efekt jest taki, że trzymam tam wszystko oprócz pościeli
Świetne kanapy robi BRW. Wygodna, bardzo szeroka (ma coś ok 160 cm szerokości, rozkładana w przód. Nazywa się bodajże Brunon) Oczywiście z pojemnikiem na pościel 

A na takie tapczany patrzyłaś? Zobacz sobie ich ofertę, na pewno znajdziesz coś dla siebie, a tego typu meble są z reguły dużo porządniejsze niż te z sieciówek.
Powiesz coś więcej? Wybacz, ale należę do ciekawskich osób a tu ewidentne zaintrygowanie. Zresztą po prostu sobie nie wyobrażam sytuacji.nosero pisze:Mam takie łóżko, ale z pojemnika na pościel zrobiła się szafa na ciuchy:D:D:D
Perspektywa śmierci to bardzo silna motywacja.
Ja mam ramę drewnianą a pod spodem wysuwany pojemnik na pościel. Do tego kupiłam materac sprężynowy https://heveamaterace.pl/materac-sprezynowy/ i takie mam właśnie łóżko
W sumie jak łóżko się nie składa to pojemnik na pościel mało się przydaje ale zawsze można umieścić w nim inne rzeczy.