przestałem się na jakiś czas udzielać bo mimo tego, iż nadal nie jestesmy pewni czy bedziemy w programie Zwiazek pozwolił w koncu na dyskusje na forum i wymiane pogladow co nas ucieszyło i uciszyło

... ale jak się wlasnie okazało ... do czasu

ktory nastąpił ..
ciekawy przykład mamy w tym temacie ... załozyla go aniasmol (co widac na liscie tematow) ale jej postu juz nie ma he he
brawo brawo brawo dla odwaznych moderatorów, którzy nie boją się nam zamykać ust - ciemny lud trzeba brać "za ryj" nie ma innych możliwości (uwaga to delikatny sarkazm - zeby ktoś nie pomyślał że stoję jak idiota i się cieszę ... a takie interpretacje mojego ironicznego nieco podejscia juz sie zdarzaly niestety)
mój brat (niestety) po tych pierwszych zawirowaniach z kasowaniem tematów nie chce się przestać obrażać na ZOSP RP, Pana Tomka i innych moderatorów... nie zamierza tu pisać ... spokojnie czeka na wyjaśnienia i przeprosiny... pismo w tej sprawi poszło gdzie trzeba ... jeśli się nie doczeka jest gotowy oprzeć całą tę sprawę o jedyną chyba w tym kraju siłe która ma na coś wpływ czyli media... mamy bardzo fajne materiały elektronizne, które niestety w fatalnym świetle stawiają organizację na której czele stoi nasz Pan wice-premier - ale poczekamy jeszcze, bądźmy dobrej myśli

może uda sie to kulturalnie zalatwić w naszym strażackim gronie bez wywlekania brudów na świat
Panie Tomaszu na pewno narada na Pomorzu to fajna rzecz i fajnie ze druhowie z Pomorza sobie wszystko powyjasniaja - tylko czy winny tez tam pojedzie i sie wytlumaczy

a co z nami? co z reszta?
dla nas nie będzie już informacji żadnych? my i nasze wypowiedzi "do kosza" już na zawsze?