Gdzie na weekend
- 
				Mufinka

- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Gdzie na weekend
O, to świetny pomysł. Ja chciałam w zeszłym tygodniu jechać na stok, ale nic mi z tych planów nie wyszło.

- 
				byjka7

- OSP (gm., woj.): Gmina Mysłowice Śląsk
Idealnym miastem na weekendowy wypad jest Gdańsk. Jest tam wiele możliwości, więc nudzić się nie będziecie. Jeśli chodzi o hotel w którym można się zatrzymać, polecam Q Hotel Grand Cru Gdańsk http://www.qhotels.pl/en/grand-cru-gdan ... erID=51174. Usytuowany jest w samym centrum Starego Miasta. Luksus, komfort oraz wyrafinowana aranżacja wnętrz czynią ten obiekt jedynym takim hotelem czterogwiazdkowym w Gdańsku.

- 
				matii

- OSP (gm., woj.): zachodniopomorskie
Fajny pomysł.

To prawda, pomysł bardzo oryginalny.

Ostatnio byliśmy na wyjeździe w Karpaczu- tanie Pokoje mieliśmy do tego z pełnym wyżywieniem. Po przyjeździe przywitali nas bardzo miło , pensjonat czysty, zadbany, ludzie mili. Jedzenie nawet bardzo dobre, wybraliśmy się na Śnieżke a po powrocie trafiliśmy na małą imprezę w pensjonacie. Ogólnie było naprawdę fajnie , do tego właściciel firmy kontaktował się z nami czy wszystko jest w porządku i czy jesteśmy zadowoleni. nocleg znalezliśmy na http://www.karpacz.net/noclegi/

Jeżeli szukasz miejsca na weekend to ja polecam Ci ten http://www.rezydencjahotel.pl/pl/hotel/o-hotelu luksusowy hotel. Tam będziesz mógł się zrelaksować i odpocząć. Masz tam saune, jacuzzi, grotę solną oraz siłownię. Ja na początek polecałabym grotę solną bo można się w niej nieźle wyciszyć i zrelaksować. Do tego grota solna jest idealna dla osób, które mają problemy z tarczycą  Myślę, że miejsce jest idealne na weekendowy wypoczynek
 Myślę, że miejsce jest idealne na weekendowy wypoczynek 

- 
				matii

- OSP (gm., woj.): zachodniopomorskie
Super 

Ja chce jechać do Zakopanego na weekend. Już tak dawno tam nie byłam.

Ja to planuje pojechać nad morze na weekend by się oderwać od codziennych spraw i roboty.

A może ktoś ma ochotę pojechać do aquaparku? Na terenie Białki Tatrzańskiej jest kompleks basenów o nazwie Terma Bania: https://www.termabania.pl . To według mnie doskonała rozrywka dla całych rodzin. Dla dzieci przygotowano np. wiele zjeżdżalni, dla dorosłych – strefę Saun, Day Spa (tu masaże, solarium, kosmetyka, manicure itp.). Oczywiście do dyspozycji są baseny nie tylko wewnętrzne ale również zewnętrzne. Wygląda to super nowocześnie, a teraz w czerwcu, otworzyli również zewnętrzną strefę letnich atrakcji, którą tworzą m.in. dmuchany wodny Plac Zabaw, ślizgi wodne o wspólnej długości ponad 150 m, strefa kąpieli słonecznych z ponad 500 wygodnymi leżakami oraz bary. Bardzo fajny obiekt!

Zastanawiałam się nad tym, by pojechać do Zakopanego. Jednakże boję się tłumów.

- 
				zaciszeT

- OSP (gm., woj.): Komorniki, Wielkopolska
Ja polecam salon kosmetologiczny Twoje Zacisze pod Poznaniem. To bardzo dobry pomysł aby pojechać tam ze swoją partnerką 

Ja bardzo lubię podróżować a Polska jest tak pięknym krajem, że w zasadzie co weekend można byłoby zwiedzać różne zakątki kraju  Ja w najbliższym czasie planuję skorzystać z oferty Kudowa-Zdrój hotele. Uroczy pensjonat Lawenda z komfortowymi pokojami i podobno bardzo smaczną kuchnią. Dodatkowo mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Czy ktoś z Was miał już okazję tam wypoczywać ?
 Ja w najbliższym czasie planuję skorzystać z oferty Kudowa-Zdrój hotele. Uroczy pensjonat Lawenda z komfortowymi pokojami i podobno bardzo smaczną kuchnią. Dodatkowo mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Czy ktoś z Was miał już okazję tam wypoczywać ?

Ja w najbliższym czasie planuję skorzystać z oferty Kudowa-Zdrój hotele. Uroczy pensjonat Lawenda z komfortowymi pokojami i podobno bardzo smaczną kuchnią. Dodatkowo mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Czy ktoś z Was miał już okazję tam wypoczywać ?
 Ja w najbliższym czasie planuję skorzystać z oferty Kudowa-Zdrój hotele. Uroczy pensjonat Lawenda z komfortowymi pokojami i podobno bardzo smaczną kuchnią. Dodatkowo mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Czy ktoś z Was miał już okazję tam wypoczywać ?- 
				szymmanko

- OSP (gm., woj.): polska, polskie,opolskie
Osobiście weekendy uwielbiam spędzać na wędrówkach po górach bardzo pomaga mi to się odprężyć po ciężkim tygodniu pracy, uciec od zgiełku miejskiego i poczuć naturę.

No, ja do gór mam trochę za daleko, żeby tam jeździć na weekendy.