Szkoła
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Kontakt:
- Status: Offline
-
Re: Szkoła
Też tak słyszałem. Znam osobę, która się tam uczy.Todd pisze:szkoła jest godna polecenia
-
- OSP (gm., woj.): województwo mazowieckie
Mój syn również uczęszcza do takiej szkoły i bardzo sobie chwali 

-
- OSP (gm., woj.): osp woj. pomorskie
- Kontakt:
moich znajomych ktoś z rodziny też mówił że jest całkiem nieźle, jednak ciężko zweryfikować bo nie znam nikogo tak bardzo blisko kto tam był
"Najlepsza Windykacja należności Warszawa. Gorąco polecam" ~pureao1485
To prawda, mogę polecić tą szkołę 

-
Syn znajomych chodzi do tej szkoły i chwali sobie, jego rodzice mówią, że zawsze wraca szczęśliwy z zajeć
-
idz do dobrego liceum na mat-fiz-inf ucz sie, dobrze zdaj matury cwicz i zapraszam do SGSP. W między czasie zapisz się do OSP rób kursy jeździj na akcje, łap doświadczenie.
można uzyskać technika pożarnictwa ;P
taki tytuł dostają właśnie aspirancie po Szkole Aspirantów w Krakowie, Częstochowie itp.
ale jest to szkoła na zasadzie szkoły 'policealnej' więc musisz jakąś średnią szkołe mimo wszystko skończyć
taki tytuł dostają właśnie aspirancie po Szkole Aspirantów w Krakowie, Częstochowie itp.

ale jest to szkoła na zasadzie szkoły 'policealnej' więc musisz jakąś średnią szkołe mimo wszystko skończyć
U nas w Starościnie było kiedyś musiałbyś się zorientować czy dalej otwierają.
-
Co Ty wiesz o życiu ! Papierek jest niesamowicie ważny, szczególnie na początku naszego życia zawodowego.krann55g pisze:No nie wiem po co, szkoła do niczego się nie przydaje.
1) Kobieta ma zawsze rację.
2) W razie wątpliwości patrz punkt pierwszy.
2) W razie wątpliwości patrz punkt pierwszy.
-
- OSP (gm., woj.): osp rutki kosaki podlaskie
- Kontakt:
Jest Liceum Pożarnicze w ZSA Zambrów. Zajęcia są na prawdę dobre, praca ze sprzętem pożarniczym, wozem itp. Szkoła godna polecenia
Mój syn chodził do tej szkoły i był bardzo zadowolony. Zajęcia na bardzo wysokim poziomie.