Alarmowanie.pl jak u was?
-
Topic author - Posty: 41
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Alarmowanie.pl jak u was?
Witam! Od kilku lat korzystamy z usług firmy alarmowanie.pl od jakiegoś czasu mamy problem z tym że nie zawsze dzwoni gdy jest alarm, jak jest u was? z usług jakiego operatora korzystacie w DSP?
Re: Alarmowanie.pl jak u was?
U nas od dłuższego czasu ( w tym roku i chyba dłużej) nie było żadnego problemu. Alarmy idą szybko i sprawnie. Przy DSP mamy kartę play.
Może u was problem leży właśnie po stronie waszego sprzętu w remizie, może nie zawsze idą wywołania od was do systemu alarmowania.pl?
Można to u nich sprawdzić, wszystko mają zapisane.
Może u was problem leży właśnie po stronie waszego sprzętu w remizie, może nie zawsze idą wywołania od was do systemu alarmowania.pl?
Można to u nich sprawdzić, wszystko mają zapisane.
Syrena wyje a ja jeszcze tutaj?!
Cześć,
przez już kilka lat różnie bywało ale ostatnio działa bez problemu. Ostatnie problemy były spowodowane brakiem zasięgu operatora. Kontroluję to bo na 2 miejscu w terminalu jest mój numer, czyli widzę, że z terminala nie dostaję.
W razie problemu można poprosić sprawdzenie logów alarmowania jak kolega wcześniej napisał.
przez już kilka lat różnie bywało ale ostatnio działa bez problemu. Ostatnie problemy były spowodowane brakiem zasięgu operatora. Kontroluję to bo na 2 miejscu w terminalu jest mój numer, czyli widzę, że z terminala nie dostaję.
W razie problemu można poprosić sprawdzenie logów alarmowania jak kolega wcześniej napisał.
Sylwek
www.strazak.pl
www.strazak.pl
Ja nie mam jako tako alarmu ale zastanawiam się nad zainstalowaniem w okół budynku takie kamery https://zabezpieczeniapoznan.pl/ bo wydaję mi się, że to może być dobry straszak na złodziei a nawet jak podkusi ich wejść to zawsze zostaną nagrania i będzie wiadomo kto to zrobił i może uda się łatwiej namierzyć złodzieja. Ale oczywiście wolała bym, żeby nigdy się taka sytuacja nie wydarzyła