Rodzinna sesja?
-
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Rodzinna sesja?
Był ktoś może kiedykolwiek na takiej rodzinnej zamawianej sesji zdjęciowej? Chcemy z żoną zamówić sobie z naszym maluchem, który niedawno się urodził, co o tym myślicie? Widziałem tu Nyfødtfotografering Oslo piękne zdjęcia, chyba się skusimy.
Re: Rodzinna sesja?
Moja ciocia była ze swoim mężem i dziećmi na rodzinnej sesji. Z tego co wiem to świetnie się na niej bawili.
Świetna zabawa dla rodziców i dziecka. Dodatkowym atutem są piękne zdjęcia.
Dokładnie. No i można się w rodzinie pochwalić pięknymi zdjęciami.
Taka sesja to pamiątka na całe życie - warto!
-
- OSP (gm., woj.): jarocin, wielkopolskie
- Kontakt:
tak ciepło jest w domu jak wiszą na ścianach zdjęcia 

-
- OSP (gm., woj.): Ochotnicza Straż Pożarna Gliwice
Jak ma się dobrego fotografa, można zapewnić pamiątkę na lata dla naszych bliskich. Mój znajomy fotograf Białystok zajmuje się tego typu działalnością.
Też jestem zdania, że najważniejsze jest, by fotograf był dobry. W przeciwnym wypadku możemy żałować.
Zdjęcia z sesji rodzinnych oglądałam na tej stronie są one bardzo ciekawe i na pewno osoby, które zleciły wykonanie tych zdjęć będą miały wspaniałą pamiątkę. Rodzinna sesja zdjęciowa to także doskonały pomysł na wspólne spędzenie czasu i dobrą zabawę.
Miałam (wczoraj
) sesję z brzuszkiem i jestem zachwycona zarówno zdjęciami i pomysłowością fotografa, jak i jego podejściem. Sesję trochę "umilała" nasza żywiołowa córcia, ale pan Łukasz potrafił ją również zachęcić do współpracy
Jak tylko nasz drugi dzieciaczek pojawi się na świecie, zamawiam sesję z maluszkiem, bo foty są zachwycające 

Jak dla mnie świetny pomysł, tym bardziej, że żyjemy w czasach, gdy takie sesje nie są już zbyt popularne i każdy sam sobie robi pojedyncze zdjęcia. Takie sesje to świetna alternatywa.
Myślę, że do tego warto wziąć pod uwagę bodypainting. Wtedy sesja będzie na pewno wyjątkowa. Myśleliście kiedykolwiek o takiej opcji? Jeśli nie to odsyłam do strony https://bodypainter.pl/. Tam znajdziecie więcej informacji na temat malowania ciała. Efekty przechodzą najśmielsze oczekiwania.
-
- OSP (gm., woj.): województwo lubelskie
Takie rodzinne sesje to świetna pamiątka 

Moim zdaniem warto postawić przede wszystkim na sprawdzonych fotografów, z dużym doświadczeniem. W Krakowie jest studio Fotopress55, które zdecydowanie polecam do takich sesji.
A w rodzinnej sesji będzie niemowlak ? Jeżeli tak to warto pomyśleć o jakiś fajnych rekwizytach, wiem że fajnie sprawdzają sie tutaj mgiełki/owijki dla dziecka, mowa tutaj o czymś takim https://cervus-shop.pl/produkt/owijka-m ... zdjeciowej prosty, niedrogi gadżet a naprawdę sprawdza sie podczas sesji.