Gdzie szukać pracy dorywczej
- 
				adrian34
 Topic author
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): gmina chełm województwo lubelskie
- Status: Offline
Gdzie szukać pracy dorywczej
gdzie szukać legitnej i legalnej pracy dodatkowej? Macie jakieś sprawdzone miejsca?

- 
				alister

- OSP (gm., woj.): lublin lubelskie
Re: Gdzie szukać pracy dorywczej
Kilka propozycji, które przychodzą mi do głowy obecnie:
- barman
- sędzia piłkarski (B-klasa oczywiście (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
- ratownik na basenie
- fotograf
- jakieś lekkie projektowanie stron internetowych
Jeśli mieszkasz w dużym mieście, możesz również spróbować swoich sił, jako kierowca uber. Wymagane jest tutaj w zasadzie jedynie posiadanie własnego auta. Praca wygodna, sam ustalasz kiedy jeździsz. Poza tym na weekendy mozna dorobić sobie naprawdę nieźle.
Pracy w gastro natomiast nie mogę polecić. Jest bardzo ciężko.

- barman
- sędzia piłkarski (B-klasa oczywiście (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
- ratownik na basenie
- fotograf
- jakieś lekkie projektowanie stron internetowych
Jeśli mieszkasz w dużym mieście, możesz również spróbować swoich sił, jako kierowca uber. Wymagane jest tutaj w zasadzie jedynie posiadanie własnego auta. Praca wygodna, sam ustalasz kiedy jeździsz. Poza tym na weekendy mozna dorobić sobie naprawdę nieźle.
Pracy w gastro natomiast nie mogę polecić. Jest bardzo ciężko.
Jeśli chodzi o oferty pracy Gdańsk to zdecydowanie warto sprawdzać ogłoszenia, które pojawiają się w serwisie jobimi. Można tam znaleźć nie tylko pracę dorywczą, ale też stałą albo na przykład sezonową zagranicą

Obecnie, to najszybciej znajdziesz coś w sieci. Mnóstwo firm ogłasza się przez internet. Na facebooku masz grupy, które są dedykowane pracy dorywczej/zleceniom.

W internecie jest sporo zleceń

- 
				monimm82

- OSP (gm., woj.): Pszczyna, śląskie
Tam gdzie najłatwiej - w internecie;) Ogłoszeń z ofertami pracy jest bardzo dużo i to w każdym zawodzie. Interesuje was może praca dla fachowców - aktualne oferty pracy blacharz? Te udało mi się znaleźć na portalu Fach Praca. Polecam wam sobie tu zajrzeć, jeżeli zastanawiacie się nad tym czy może zmienić właśnie pracę.

Całe szczęście jest sporo ciekawych pomysłów na znalezienie pracy w dzisiejszych czasach, ale zdarzają się też smutne sytuacje. Tak jak na stronie https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/ ... mentowych/ mozna poczytac czasami prace idzie stracic wylacznie z winy i kaprysu swojego pracodawcy. Nie jest to prosta sytuacja, ale mozna pociagnac troche pracodawce do odpowiedzialnosci.

- 
				magda33

- OSP (gm., woj.): Tarnów, małopolskie
Ja znalazłam pracę sezonowa za granicą na stronie pracawue.pl konkretnie na magazynie z żywnością. Polecam te stronke bo łatwo się aplikuje no i jest sprawdzona na moim przykładzie   Miałyśmy zapewnione zakwaterowanie w hotelu pracowniczym. Pisze "my" bo namówiłam też do wyjazdu kumpele
  Miałyśmy zapewnione zakwaterowanie w hotelu pracowniczym. Pisze "my" bo namówiłam też do wyjazdu kumpele  Jakby nie studia to pewnie byśmy tam jeszcze na jakiś czas zostały
 Jakby nie studia to pewnie byśmy tam jeszcze na jakiś czas zostały

Miałyśmy zapewnione zakwaterowanie w hotelu pracowniczym. Pisze "my" bo namówiłam też do wyjazdu kumpele
  Miałyśmy zapewnione zakwaterowanie w hotelu pracowniczym. Pisze "my" bo namówiłam też do wyjazdu kumpele  Jakby nie studia to pewnie byśmy tam jeszcze na jakiś czas zostały
 Jakby nie studia to pewnie byśmy tam jeszcze na jakiś czas zostały- 
				drużynowy

- OSP (gm., woj.): Ochotnicza Straż Pożarna w Pcimie
Wydaje mi się, że raczej nie powinniśmy mieć większych problemów ze znalezieniem takiej pracy i dla mnie również bardzo istotnym jest to aby wiedzieć jak najwięcej na temat zwalniania pracowników. Zdecydowanie dobre o tym napisano w artykule https://warsawnow.pl/5-rzeczy-o-ktorych ... racownika/ i jak znajdziecie chwilę wolnego czasu to ja polecam każdemu aby się z nim zapoznać.

- 
				DawidOs

- OSP (gm., woj.): Szymreckiego w Białymstoku
- Kontakt:
Na pewno warto się rozwijać i stawiać na zmiany zawodowe, jeśli chcecie zdobywać nowe umiejętności i jednocześnie dużo lepiej zarabiać to trzeba stawiać sobie konkretne cele. Poszukiwania na pewno warto rozpocząć od sieci, jednak wiele też zależy od województwa i konkretnego miasta. Sprawdź jak wyglądają oferty pracy Małopolskie i przekonaj się czy w twojej branży nadal masz duże możliwości wyboru miejsca pracy.

W wielu miejscach jest coś takiego